Merbau dubbele visgraat naturel geolied, Assen

Een Merbau dubbele visgraat is een speciale uitvoering van een normale Merbau visgraatvloer. Een Merbau dubbele visgraat bestaat uit 2 vloerdelen naast elkaar, hieruit wordt het visgraatmotief gevormd. Een dubbele visgraat parketvloer geeft de geweldige uitstraling van een normale visgraatvloer extra kracht. In deze klantcase is de Merbau dubbele visgraat afgewerkt met een band en bies om de vloer. Dit versterkt het klassieke effect en heeft een unieke uitstraling. Voor een warm resultaat is er gekozen om de Merbau visgraatvloer af te werken met naturel olie.

Merbau dubbele visgraat naturel geolied

Mogelijkheden voor een Merbau visgraat parketvloer

Een Merbau parketvloer heeft een eigen unieke uitstraling. De tekening en de rood/bruine kleur van het hout zorgt voor een warme uitstraling die in de meest uiteenlopende interieurs zorgt voor sfeer. Een Merbau dubbele visgraat is specifieke vloer die door zo naturel mogelijk te laten het beste uitkomt. U kunt ook kiezen voor een Merbau enkele visgraat of juist voor een driedubbele visgraat. Elke variant met zijn eigen unieke uitstraling.

Merbau dubbele visgraat naturel geolied

Een Merbau dubbele visgraat parketvloer is af te werken met een band en bies om de vloer heen. Dit zorgt voor een klassieke uitstraling en is verkrijgbaar in een enkele band en bies maar ook een dubbele variant is mogelijk.

Kiest u voor een Merbau parketvloer? Dan adviseren wij een naturel olie of lak. Hierdoor blijft de warme tint van de houtsoort behouden en krijgt deze zijn unieke warme uitstraling. De Merbau visgraatvloer in deze klantcase is voorzien van een naturel olie voor een optimale bescherming en een kleurechte weergave van de houtsoort.

Merbau dubbele visgraat naturel geolied

Referentie

In het hartje van Assen langs de oude hoofdvaart vinden we deze klassieke woning met een klassiek/modern interieur. Het huis is in oude stijl gebouwd, oude sierlijsten en glas in lood brengt de warme sfeer in deze woning. De Merbau parketvloer versterkt dit effect en sluit uitstekend aan op de bouw van deze woning. De afwerking met band en bies maken het geheel af.

De Merbau dubbele visgraat vloer is enkele tijd geleden opnieuw geschuurd. De oude afwerklaag is verwijderd en enkele delen van de vloer zijn opnieuw gelegd. Ookal ligt de vloer al tientallen jaren, door de schuurbeurt is deze weer als nieuw voor eens tientallen jaren woonplezier!

Merbau dubbele visgraat naturel geolied

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.