Massief Eiken, Wit Geolied, Dubbel Gerookt, Schiedam

Onder de rook van de Zuid-Hollandse havenstad waar 24 uur per dag talloze schepen in- en uitvaren ligt op iets meer dan tien kilometer afstand de kleine, rustige stad Schiedam. In de gezinsvriendelijke wijk De Akkers staat deze gezellige woning waar Parket Onderhoud Service de eer heeft gekregen om de Massief Eiken vloer, gelegen in de royale woonkamer en de gang, te onderhouden.

Een sfeervolle, ruime woonkamer met veel licht

Een sfeervolle, ruime woonkamer met veel licht

Massief Eiken Wit Geolied

De bewoners van dit huis hebben destijds gekozen voor Gerookte Eiken vloer in een donker bruine olie. Ten tijde van het besluit om de vloer door Parket Onderhoud Service te laten schuren en oliën, is besloten om de vloer, in tegenstelling tot donker, de vloer een lichte kleur mee te geven. Namelijk een witte olie.

De gezellige woonkamer

De gezellige woonkamer

De kleur van een gerookte vloer na het schuren

Wanneer een Gerookte vloer geschuurd gaat worden, is het erg belangrijk om na de schuurbeurt de vloer opnieuw te roken. Men neemt namelijk aan dat een geschuurde vloer, door een bepaalde kleur olie of lak te kiezen, de door de klant gekozen kleur ook daadwerkelijk aanneemt. Dat is doorgaans ook zeker het geval, behalve wanneer het een Gerookte vloer betreft. Wanneer dat namelijk niet gebeurt, kunnen er vlekken in de vloer ontstaan. Dit komt doordat het rookproces dieper in de vloer zit dan alleen in de toplaag. Parket Onderhoud Service heeft de eigenaren van deze vloer op dat gebied dus goed geadviseerd.

De meubelstukken zijn voorzien van viltjes om de vloer te beschermen

De meubelstukken zijn voorzien van viltjes om de vloer te beschermen

Een warme sfeer door een witte eiken vloer

De keuze voor de witte olie voor deze vloer is erg goed gedaan. Niet alleen vanwege de warmte die de vloer meegeeft in de sfeervolle woonkamer, maar ook in combinatie met het interieur. Het woonhuis is namelijk voorzien van meubelstukken in taupe- lichtbruinachtige kleurtinten. Deze kleurkeuze haalt het gevoel van de vloer nog meer omhoog. Ook hebben de bewoners er slim aan gedaan om hun meubels te voorzien van viltjes, zo behoudt de vloer zijn mooie lichte glans en blijft hij in zijn waarde.

De mooie kleurtinten in de woonkamer

De mooie kleurtinten in de woonkamer

Laat u inspireren door onze overige klantcases!