Jatoba Planken Naturel Geolied, Almere

De tropische Jatoba planken hebben een roodbruine kleur, met diepe kleurnuances en veel tekeningen in het hout. Jatoba planken zijn slijtvast, duurzaam en hebben weinig werking. De roodbruine kleur zorgt voor een warme uitstraling die goed tot zijn recht komt in een klassiek interieur.

Jatoba planken naturel geolied

Mogelijkheden Jatoba planken

Jatoba planken kunnen worden geleverd in verschillende breedtes, variƫrend van 7cm brede stroken tot brede planken van 20cm breed. Jatoba hout heeft een specifieke kleur, om deze reden worden Jatoba vloeren in de meeste gevallen naturel afgewerkt op de natuurlijke kleurtint te behouden.

Jatoba planken kunnen door goede ontwikkelingen in afwerkingsmaterialen ook worden behandeld met witte olie, hierdoor krijgt de vloer een modernere uitstraling. De Jatoba vloer in deze klantcase is afgewerkt met naturel olie.

Jatoba planken naturel geolied

Voor de afwerking van een Jatoba parketvloer kan gekozen worden voor olie, hardwax of lak. Met olie & hardwax heeft u een uitgebreide keuze aan kleuren. Hardwax heeft een glanzende, diepere uitstraling. lak heeft een neutrale kleurweergave. Hierin kan wel gekozen worden uit verschillende matteringen, van extreem mat tot hooglans.

Jatoba planken naturel geolied

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.

”de warmte van tropisch hout, daar voel ik mij bij thuis”