Jatoba Vloer Laten Schuren In Hengelo

Deze exotische houtsoort, genaamd Jatoba is een stevige en zwaar belastbare houtsoort, maar ook de allersterkste houtsoorten dienen eens in zoveel tijd geschuurd te worden. Zo ook deze warm gekleurde Jatoba Massieve Planken vloer die ligt in de Achterhoekse stad Hengelo. Na zo’n dergelijke schuurbeurt heeft u met een exotische vloer, oftewel houtsoorten uit Zuid-Amerika, Afrika en Aziatische landen, een vloer die weer jaren mee kan.

Jatoba Vloer Laten Schuren In Hengelo

De Jatoba Massieve Planken vloer is geschuurd en daarna afgewerkt met een naturel olie. Gekozen is voor een naturel olie om op deze manier de natuurlijke roodbruine kleur van het Jatoba hout te behouden. Door te kiezen voor naturel olie, of in sommige gevallen voor hardwax, behoudt de Jatoba vloer het beste zijn kleur. Dat hebben de bewoners van dit huis dan ook dankzij het advies van een van onze adviseurs gedaan. Een van onze parketteurs heeft het proces van renoveren mooi vastgelegd in Hengelo. De foto’s zijn hieronder te zien.

jatoba massieve planken enschede

De olie wordt erin geboend…

jatoba massieve planken enschede

Klaar!

jatoba massieve planken enschede

De vloer voor de renovatie

Is uw vloer ook toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw vloer een andere uitstraling meegeven? Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN