Gerookte Eiken Planken Vloer, Geschuurd, Huizen

De Gerookte Eiken Planken vloer uit deze klantcase ligt in Huizen. Het Noord Hollandse dorp kreeg deze naam omdat Huizen in de 14e eeuw het eerste dorp van het Gooi was waar stenen huizen werden gebouwd. Het dorp werd bekend door de visserij en het is daardoor geen toeval dat de woning zich op nog geen kilometer van het Gooimeer bevindt.

Eiken plank zv, gerookt, wit geolied, open haard

Een sfeervolle woning met open haard met als ondergrond een Eiken plank gerook en wit geolied.

Eiken plank in Huizen

Het eikenhout is ter plekke dubbel gerookt waardoor de vloer een zeer donkere uitstraling heeft gekregen. De voordelen van een gerookte eiken houten vloer zijn dat ze een verouderde look geven met een zeer unieke uitstraling.  De vloer is vervolgens geschuurd, gevoegd en afgewerkt met een Naturola olie. De dubbel gerookte vloer draagt bij aan de sfeervolle uitstraling in het appartement met als blikvanger de robuuste open haard.

Eiken plank zv, gerookt, wit geolied, zithoek

Een schitterende combinatie tussen de houten vloer en de houten zithoek met veel kussens.

Sfeervolle woning

In deze woning is gekozen voor een ‘oud’ houten look in combinatie met glaswerk, hoekige vormen en warme taupe en bruin tinten. Dit zorgt voor een chique uitstraling. Een woning zodra je er naar binnen loopt, je meteen thuis voelt.

Eiken plank zv, gerookt, wit geolied

De Gerookte parket vloer sluit schitterend aan bij de gemoedelijke uitstraling van deze woning.

Stijlvol interieur in combinatie met traditioneel blokpatroon

In deze woning is gekozen voor een warm interieur. De kleur okergoud op beide muren zoals u ziet op de foto zorgt voor een nog warmere uitstraling. Deze kleur is dé trend kleur van het jaar 2016. Het is een goudachtige kleur die fel genoeg is om de aandacht te trekken. Deze kleur is gemakkelijk te combineren met veel andere kleuren.

Eiken plank zv, gerookt, wit geolied gang

De Gerookte en wit geoliede Eiken plank is doorgetrokken tot in de hal.

 

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.