Gerenoveerde bamboevloer

In Utrecht hebben wij een bamboevloer mogen schuren en lakken! Bamboevloeren zijn zeer sterk en gaan een leven lang mee. Door de vloer na een tijd weer te schuren ziet deze er weer uit als nieuw! Daarna kunt u ook weer kiezen voor een andere afwerking of nieuwe kleur.

Bamboevloeren zijn zowel te oliën als te lakken. Beide afwerkingen hebben hun eigen voor- en nadelen, en hun eigen uitstraling. Het grote voordeel van lak is dat het onderhoud zeer gemakkelijk is. Aan het onderhouden van een olievloer bent u meer tijd kwijt. In lak kunnen echter wel krassen ontstaan, wat bij olie dan weer niet het geval is. U hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat vloeren per definitie gaan glimmen als deze gelakt worden! Wij bieden ook onzichtbare, zeer matte lakken aan die niet glimmen.

Mocht u na een aantal jaren uw vloer in een andere kleur willen, behoort dat ook tot de mogelijkheden! Na het schuren van uw vloer kunt u ervoor kiezen een kleurolie aan te brengen. Wij hebben oliën in wel 25 verschillende kleuren; voor ieder wat wils!