Eiken verouderde visgraat antiek geolied, Bussum

Een Eiken verouderde visgraat is een juweeltje onder de houten visgraatvloeren. De zeer authentieke uitstraling van de visgraatvloer laat je terugvoeren naar tientallen of zelfs honderden jaren geleden. Deze unieke vloeren stammen al uit de middeleeuwen, deze uitstraling komt ook duidelijk naar voren. De visgraatvloer in deze klantcase is ruim 80 jaar oud, deze unieke uitstraling moet natuurlijk worden behouden. De Eiken visgraatvloer is geschuurd en behandeld met een unieke antieke kleurolie om de geweldige uitstraling te doen herleven.

Eiken verouderde visgraat antiek geolied, Bussum - Baltussen Parket

Mogelijkheden voor een Eiken verouderde visgraatvloer

Een verouderde Eiken visgraatvloer biedt veel verschillende mogelijkheden. Het is natuurlijk mogelijk om een tientallen jaren oude visgraatvloer te renoveren. In dit geval zorgen wij dat de authentieke sfeer wordt behouden, indien gewenst kunnen wij de vloer opnieuw behandelen met een kleurolie waardoor het oude effect extra wordt benadrukt. Ook is er een mogelijkheid om de vloer nog extra te verouderen door deze handmatig bewerken.

Eiken verouderde visgraat antiek geolied, Bussum - Baltussen Parket

Bent u opzoek naar een nieuwe Eiken verouderde visgraat? Ook dat is mogelijk! Wij leveren verschillende mogelijkheden wat betreft het verouderden van een vloer waaronder trommelen, schaven, branden, borstelen en behandelen met rookvloeistof.

Ook is er een mogelijkheid om een visgraatvloer te voorzien van band en bies eb sluitfriezen. Dit is een afwerkingsmethode die zorgt voor een speciale uitstraling, een band en bies worden om de vloer geplaatst voor een extra uitstraling.

De mogelijkheden wat betreft verouderen en oliën zijn eindeloos. Wij bieden vrijblijvend advies op locatie, op deze manier kunnen wij in uw eigen woning laten zien wat de mogelijkheden zijn aan de hand van voorbeelden van een groot assortiment aan visgraatvloeren.

Een Eiken verouderde visgraatvloer met band, bies en sluitfriezen.

Een Eiken verouderde visgraatvloer met band, bies en sluitfriezen.

 Referentie

Deze prachtige verouderde visgraat ligt in de Forensenstad Bussum. Er is bewust gekozen om de authentieke look van deze tientallen jaren oude Eiken visgraat te behouden. De klant heeft een grote liefde voor het verleden en kunst. Dit is goed terug te zien in het interieur waar de authentieke visgraatvloer wordt behouden in combinatie met moderne kunst aan de muur.

Om de oude sfeer van de vloer te behouden is er gekozen om de vloer niet te voegen waardoor de kieren tussen de vloer mooi naar voren komen. Door de jaren heen zijn de vloerdelen uitgezet en weer gekrompen. Dit is duidelijk te zien door de ongelijke kieren tussen de vloerdelen.

Eiken verouderde visgraat antiek geolied, Bussum - Baltussen Parket

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.