Eiken Stroken Tapis Mat Gelakt, Den Haag

Eiken stroken afgewerkt met een matte lak. Een ideale parketvloer in situaties waarin de vloer veel te verduren krijgt, bijvoorbeeld met kinderen en huisdieren. In combinatie met een matte 2-componenten lak is een Eiken stroken vloer de perfecte keuze voor een parketvloer die intensief wordt gebruikt. De neutrale kleurstelling van het Eiken die door de matte, kleurloze lak benadrukt wordt geeft een passend resultaat in een doorsnee interieur.

Mogelijkheden Eiken stroken Tapis

Eiken stroken kunnen in verschillende breedtes worden geleverd, dit varieert  van 5 tot 12 centimeter breed. Smalle stroken geven een volle uitstraling aan de vloer, bredere stroken creëren meer rust waardoor de aandacht meer naar het overige interieur gaat. De houten vloer in deze klantcase bestaat uit stroken van 7 cm breed.

Een Eiken stroken vloer kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Er kan gekozen worden voor olie, hardwax of lak. Met olie & hardwax heeft u een uitgebreide keuze aan kleuren. Hardwax heeft een iets meer glanzende, diepere uitstraling. lak heeft een neutrale kleurweergave. Hierin kan wel gekozen worden uit verschillende matteringen, van extreem mat tot hooglans. In deze klantcase is er gekozen voor een mat gelakte afwerking.
Eiken Tapis Stroken Mat Gelakt, Den Haag

Referentie

Een moeilijke keuze tijdens de aanschaf van een nieuwe woning. De huidige vloer laten liggen en schuren of kiezen voor een laminaatvloer? Na een advies op locatie werd er toch gekozen om de bestaande vloer op te knappen. Een uitstekende keuze, de warme uitstraling van een houten vloer wordt met laminaat nooit geëvenaard!

Eiken Tapis Stroken Mat Gelakt, Den Haag

De keuze voor een goede bescherming was van groot belang voor een gezin met meerdere kinderen. Een 2-componenten lak was hierin de oplossing! Weinig onderhoud en een uitstekende bescherming. Er is gekozen voor een matte lak om zo weinig mogelijk reflecties van de vele raampartijen op de parketvloer te zien. Een degelijke parketvloer voor nog jaren leefplezier!

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.