Eiken Lamel Vloer, Dekkend Wit Geolied, Harderwijk

In de prachtig gelegen Gelderse stad Harderwijk staan sinds 2015 weer een aantal nieuwe gezinswoningen. De woningen staan in de nieuwbouwwijk Drielanden waar al jarenlang doorgebouwd wordt en constant vernieuwd. Dat geldt ook voor deze woning, gelegen aan de rand van de wijk. In deze ruime gezinswoning moest een Eiken Lamel vloer onderhouden worden. naast de schuurbeurt moest de Eiken Lamel vloer dekkend wit geolied worden.

eiken lamel dekkend wit harderwijk

De ontzettend ruime woonkamer met de mooie Eiken Lamel Vloer Dekkend Wit Geolied

Eiken Lamel, Dekkend Wit Geolied

Een eiken lamel vloer is doorgaans een vloer die te combineren is met ieder interieur. De keuze voor lamel is voor vloeren die zwaar worden belast een slimme keuze. Doordat de vloer in lagen is opgebouwd is de vloer extra sterk en dus zeer geschikt voor ruimtes waar bijvoorbeeld kinderen spelen of in drukke bedrijfspanden. Daarnaast is de vloer is erg toegankelijk qua tekening en is op zeer veel manieren af te werken. Ook is Eiken Lamel in diverse maten verkrijgbaar; de bewoners hebben in dit geval gekozen voor een plank van 220 mm breed. Vloerverwarming is voor vloeren als deze ook uitermate geschikt.

eiken lamel dekkend wit harderwijk

De zichtbaar 220 mm brede Eiken Lamel planken

Een rustgevende witte gloed

Eiken is misschien wel de meest veelzijdige houtsoort als het gaat om houten vloeren. Door de vele verschillende olies en laksoorten, maar ook de vele afwerkingen kunnen een Eiken vloer ontzettend veel andere looks geven. Een Eiken dubbel gerookte vloer in een donkere olie in tegenstelling tot deze wit geoliede Eiken Lamel vloer is vele malen donkerder. De bewoners van deze woning hebben hun Eiken Lamel vloer wit laten oliƫn. De vloer straalt hierdoor enorm veel warmte en rust uit en vooral met een flinke dosis lichtinval, wat deze woning zeker te bieden heeft, komt de vloer extra goed tot zijn recht.

eiken lamel dekkend wit harderwijk

De fraaie pastelkleuren maken het plaatje met de Wit Geverfde Eiken Lamel vloer helemaal compleet

Een passend interieur

De Eiken Lamelvloer is zoals gezegd goed te combineren met ieder interieur. In dit geval is ook in deze woning de combinatie zeer fraai te noemen. Pastelkleuren hebben in het interieur van deze moderne woning de overhand. Door die kleuren te combineren met zacht grijze muren en de witte keuken vormt het geheel tot een prachtig plaatje, met een schitterende Eiken Lamel vloer Wit Geolied tot besluit.

Laat u inspireren door onze overige klantcases!