Maple Vloer Schuren In Zwolle, Roosdorp Opticiens

Middenin het centrum van de authentieke binnenstad, pal aan de Stadsgracht bevinden zich allerlei mooie, oude panden. tussen deze authentieke panden staat ook het fraaie pand van Roosdorp Opticiens. Al meer dan 80 jaar een van de grootste zelfstandige opticien van Nederland waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen dient niet alleen een bril, maar ook het pand kwalitatief sterk te zijn. Vandaar dat destijds gekozen is voor een sterke vloer. Deze is gevonden in de Tapis Bourgogne Maple vloer. De eigen parketteurs van Parket Onderhoud Service mochten uitrukken om deze fraaie houten vloer van onderhoud te voorzien.

Tapis Bourgogne Maple

Het fraaie contrast tussen de blauwe vloerbedekking en de frisse Maple Bourgogne vloer

Tapis Bourgogne Maple, Zijdemat Gelakt

Maple is een Amerikaanse houtsoort die erom bekend staat dat deze houten vloer erg geschikt is voor intensief gebruik. Dit is dan ook de reden dat Maple vloeren vaak terug te zien zijn in bedrijfspanden waar veel klanten over de vloer komen en de vloer dus flink wordt belopen. Toch zien we deze vloer ook steeds vaker terug in woningen. In dit geval zal de intensiviteit niet alleen een rol spelen, maar ook de kleur. Maple (en in dit geval de nog lichtere Bourgogne kleur) is namelijk een zeer toegankelijke kleur. De kleur van het hout oogt fris en modern. Perfect in te passen met een bedrijfsinventaris, maar ook zeker met een chique en strak interieur van bijvoorbeeld een woonkamer. De Tapis Bourgogne Maple vloer is afgewerkt met een zijdemat lak wat de vloer een gematigde glans meegeeft.

Tapis Bourgogne Maple

De strakke glans van de zijdemat lak

Mooie kleurbalans van het interieur en de vloer

Maple is een frisse en toegankelijke houten vloer qua kleur. De inventaris van Roosdorp Opticiens past daar dan ook goed bij. De vitrines met het brillenassortiment zijn van een vergelijkbare kleur hout. Om de Tapis Bourgogne Maple vloer extra aandacht te geven is gekozen voor een mooie afwisseling van hout en vloerbedekking. De looppaden zijn voorzien van de houten vloer en op de plaatsen van de vitrines en tafels ligt een uitgesproken blauwe vloerbedekking. Om dit contrast nog meer te versterken is gekozen voor witte muren en plafonds zodat deze geen extra aandacht opeisen. Een oogstrelend geheel.

Tapis Bourgogne Maple

Een mooie overview van het geheel

Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN