Sucupira en Wengé Schuren Bij Momentum Capital, Amsterdam

Onze fotograaf is op bezoek geweest bij Momentum Capital en heeft nieuwe foto’s gemaakt van de Sucupira en Wengé vloer. Bekijk ze onderaan de pagina!

In het derde weekend van augustus in 2015 reisde een flinke delegatie vanParket Onderhoud Service af naar het IJ in Amsterdam. Niet vanwege het jaarlijkse maritieme evenement SAIL Amsterdam, maar vanwege een zeer interessante klus. De locatie van de uit te voeren klus was minstens net zo mooi. Het wijd uitgestrekte IJ  zorgde voor een prachtig uitzicht, maar er moet uiteraard ook gewerkt worden, en wel aan zowel de vloer als de koffietafels. De koffietafels worden voorzien van onderhoud en hetzelfde geldt voor de vloer, echter, daar worden ook een aantal stroken vervangen. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van het relatief zeldzame Sucupira Tapis Stroken hout.

Het prachtige uitzicht op het IJ

Het prachtige uitzicht op het IJ

Een riante koffietafel van hout

Het ruime kantoorpand, wat aangekleed is met veel hout mag zich ook gelukkig prijzen met zeer riante koffietafels. Nu heeft ieder kantoorpand wel een koffietafel, maar niet vaak zo een als deze. De koffietafel van Momentum Capital is namelijk bekleed met stroken Sucupira hout. Dit zorgt niet alleen voor versteviging, maar ziet er bovendien bijzonder mooi uit. De Zuid-Amerikaanse houtsoort is erg stevig en kleurt golvend donker- tot roodachtig bruin. De koffietafels waren voorheen al bekleed met het Sucupira hout en waren, dankzij het intensieve gebruik, toe aan vervanging. Het oude hout is met veel zorg en liefde verwijderd. Daarna zijn de tafels geschuurd en voorzien van een nieuwe laag Sucupira Stroken geolied in naturel olie.

De werkzaamheden aan de luxe koffietafels in volle gang

De werkzaamheden aan de luxe koffietafels in volle gang

Eén van de koffietafels zojuist in de olie gezet

Eén van de koffietafels zojuist in de olie gezet

Parket Onderhoud Service werkzaam in het weekend

Omdat het een weekendklus betrof, wat zeldzaam is, maar zeker niet buiten de mogelijkheden valt, moesten de werkzaamheden zeer secuur volgens plan verlopen om tegenslagen tegen te gaan. Vandaar dat Parket Onderhoud Service met een zeer compleet team op de been was op de klus zo snel, maar tevens zo netjes mogelijk te klaren. Dit is voor zowel opdrachtgever als uitvoerder erg gunstig werken. Tijdens zo’n weekendklus, wat doorgaans bijzonder te noemen is, zorgt het er ook voor dat het personeel van Parket Onderhoud Service extra aan elkaar gewaagd is. Daarvoor is een goede band met het personeel onder elkaar erg belangrijk. Het bewijs dat dit bij Parket Onderhoud Service wel goed zit, zit hem in de foto’s en de tevredenheid van de klant!

De werkzaamheden aan de luxe koffietafels in volle gang

De werkzaamheden aan de luxe koffietafels in volle gang

Een intensieve reinigingsbeurt voor de Sucupira Stroken Tapis vloer

Sucupira hout is afkomstig uit de tropische hooglandbossen in Zuid Amerika in onder andere Brazilië en Venezuela. Sucupira is, zoals eerder genoemd, een zuur duurzame houtsoort en zeer geschikt voor intensief gebruik. Niet voor een koffietafel, maar ook zeker voor parket. Echter, de vloer heeft na verloop van tijd toch wel degelijk haar onderhoudsbeurt nodig. Zo ook deze Sucupira Stroken Tapis vloer van Momentum Capital.

Op sommige plekken moesten nieuwe strookjes sucupira gelegd worden

Op sommige plekken moesten nieuwe strookjes Sucupira gelegd worden

Een intensieve reinigingsbeurt betekent in sommige gevallen ook dat er bepaalde delen van de vloer vervangen moeten worden omdat deze plekken gewoonweg te beschadigd zijn om bijvoorbeeld nog met een schuurbeurt te kunnen herstellen. Dat doet niets af aan de kwaliteit van de renovatie an sich, want na het vervangen van de dermate beschadigde plekken wordt de schuur- en oliebeurt gelijkmatig uitgevoerd. Hierdoor zal het geheel op alle plekken dezelfde uitstraling hebben.

Een deel van de vloer, zojuist in de olie gezet

Een deel van de vloer, zojuist in de olie gezet

Aan het einde van het reinigproces is de vloer in de naturel olie gezet. Op deze manier krijgt de vloer zijn oude, vertrouwde karakter weer terug en is de mooie donkerbruine kleur weer in volle glorie te bewonderen. De vloer en de koffietafels zijn weer één! Om het geheel af te maken hebben de heren van Parket Onderhoud Service het meubilair ook nog voorzien van viltstroken om ervoor te zorgen dat de vloer in zijn waarde blijft.

Nieuwe foto’s

momentum capital sucupira wenge parket onderhoud service momentum capital sucupira wenge parket onderhoud service momentum capital sucupira wenge parket onderhoud service momentum capital sucupira wenge parket onderhoud service

De Sucupira Tapis stroken vloer én de koffietafels, volledig gereinigd

De Sucupira Tapis stroken vloer én de koffietafels, volledig gereinigd

Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN