Noten Vloer Geschuurd In Zwolle, ABN AMRO IJsseltoren

Parket Onderhoud Service heeft in juni 2012 de gehele vloer en de trap naar de promenade van de ABN Amro in de Zwolse IJsseltoren gerenoveerd. Tijdens de renovatie is de vloer geschuurd, zijn de naden tussen de delen gevoegd, is de vloer afgewerkt met naturel olie en is er een antislip balsemlaag aangebracht ter bevordering van de veiligheid. De indrukwekkende IJsseltoren is een eyecatcher voor een ieder die via de A28 het noorden des lands betreed. Tevens brengt rivier de IJssel vele scheepslieden vanuit Gelderland via de Zwolse IJsseltoren naar het IJsselmeer.

Noten vloer ABN AMRO Zwolle

Parket Onderhoud Service zorgt ervoor dat de Noten Stroken vloer in optimale conditie blijft door de vloer jaarlijks te reinigen, diepe krassen weg te schuren en de vloer te behandelen met olie en een anti- slip balsemlaag. Door middel van het onderhoudscontract met ABN AMRO is de houten vloer altijd in goede conditie.

Noten Strokenvloer, ABN AMRO IJsseltoren Zwolle

  • Uitvoering: Juni 2012 + Jaarlijks onderhoudcontract
  • Type vloer: Noten strokenvloer

Werkzaamheden:

  • Renovatie van de gehele vloer en trap naar promenade
  • Gehele vloer geschuurd
  • Naden tussen de delen gevoegd
  • Afgewerkt met naturel olie
  • Antislip balsemlaag aanbrengen voor veiligheid en makkelijk onderhoud.

Noten vloer ABN AMRO Zwolle

Jaarlijks onderhoudscontract

Parket Onderhoud Service heeft een jaarlijks onderhoudscontract met ABN AMRO Zwolle voor het in optimale conditie houden van de vloer. Het machinaal diepreinigen van de vloer, diepe krassen wegschuren & vloer behandelen met olie en anti-slip.

Noten vloer ABN AMRO Zwolle

Het onderhouden van de Noten Stroken Vloer in de IJsseltoren van de ABN AMRO in Zwolle is één van de zakelijke projecten. Inmiddels heeft Parket Onderhoud Service bij veel bekende merken en bedrijven vloeren gelegd, onderhoud uitgevoerd en onderhoudscontracten staan. Meer zakelijke projecten zien?

Bekijk onze Zakelijke Klantcases!