Mozaïek Beuken Engels Verband, Gelakt, Hoogeveen

Een lokaal waterbedrijf wat opereert vanuit een authentiek pand in het Drentse Hoogeveen beschikt niet alleen over een fraaie uitstraling wat betreft de authenticiteit van het pand, maar ook als het gaat om de vloer die in het pand ligt. Een schitterende Mozaïek Beuken Engels Verband vloer siert de vertrekken van het Noord Nederlandse bedrijf. Omdat de vloer zeker niet jong meer is, was het tijd om de vloer een goede onderhoudsbeurt te geven.

Mozaïek Beuken Engels Verband

De ruime kantine van dit fraaie pand

Mozaïek Beuken Engels Verband

Mozaïek vloeren staan erom bekend dat dit type vloer ontzettend goed belast kan worden. Dat heeft te maken met de legwijze ervan. Doordat de houten strookjes (ook wel “friezen” genoemd) vlak naast elkaar worden gelegd, maakt dit de vloer extra stevig en zeer geschikt voor intensief gebruik. Dit is één van de redenen waarom dit type vloer vaak in traditionele panden terug te zien is.

Mozaïek Beuken Engels Verband

Wat een ruimte met deze Mozaïek Beuken Engels Verband vloer!

Wat is Engels Verband?

Engels verband is een legwijze van dit type vloer. Mozaïek vloeren worden doorgaans vaak in verschillende patronen gelegd. Engels Verband is één van die types. Engels Verband wordt ook wel “Half Steens Verband” genoemd en betekent dat alle lagen van de vloer een halve plank zijn versprongen. De planken van Engels Verband liggen dus niet zoals bij Parallel Mozaïek, parallel aan elkaar. De vloer heeft daardoor een minimaal geluidsniveau en is daarnaast uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Mozaïek Beuken Engels Verband

Een detailfoto van de vloer en de keurig afgewerkte plinten.

Een flinke renovatie

Het pand heeft destijds een flinke renovatie doorstaan en is weer helemaal gereed gemaakt voor een nieuw leven. Deze mooie Mozaïek vloer is daar een onderdeel van. Het pand ziet er nu weer fantastisch uit. Met name de fraaie Mozaïek Beuken Engels Verband vloer zorgt ervoor dat het water u in de mond loopt!

Mozaïek Beuken Engels Verband

De roosters worden, voordat de vloer geschuurd wordt, verwijderd zodat alles keurig netjes blijft na het schuren.

Is uw vloer ook aan een onderhoudsbeurt toe? Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor vragen over uw vloer via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN