Jatoba Vloer Schuren Bij BAAS Amsterdam

Begin 2016 is de Jatoba planken vloer in het kantoor van PR en evenementenbureau BAAS Amsterdam door de parketteurs van Parket Onderhoud Service voorzien van onderhoud. Het onderkomen van het bureau ligt op 500 meter, ten noorden van Het IJ, waarmee de wijk Amsterdam- Noord wordt gescheiden van het centrum. Baas Amsterdam werkt voor merken als Red Bull, Dolby Cinema en Vue Cinema. Hiernaast verzorgt BAAS de PR voor bekende artiesten zoals; Kris Kross Amsterdam, Sydney Samson, Gregor Salto, The Flexican en Tony Junior.

jatoba parket vloer naturel olie amsterdam

De donkere kleur van de Jatoba vloer in combinatie met de lichte wanden zorgt voor een fraai contrast.

Jatoba Vloer op tweede en derde verdieping stofvrij schuren

De Jatoba parket vloer in het kantoor van BAAS Amsterdam bevindt zich op de tweede en derde verdieping van het pand. Allereerst is de gehele vloer stofvrij geschuurd. De parketteurs van Parket Onderhoud Service schuren ten alle tijden stofvrij, waarbij gebruik wordt gemaakt van professioneel afzuig apparatuur.

Het stof van het pure hout wordt bewaard en geperst tot kleine houtbrokjes. Deze zogenaamde pallets worden vervolgens gebruikt om het hoofdkantoor in Hoogeveen te verwarmen. Onder andere op deze manier probeert Parket Onderhoud Service oog te hebben voor de wereld om ons heen.

Jatoba Planken houten vloer amsterdam

Het stijlvol ingerichte kantoor met natuurlijke tinten en de Jatoba planken.

Jatoba vloer voorzien van Naturel olie

Na het volledig schuren is de oranjebruin tot roodachtige Jatoba vloer in de olie gezet. Er is gekozen voor een transparante naturel olie om zodoende de fraaie kleur van het hout te behouden. De naturel olie heeft zowel een voedende als beschermende werking.

Jatoba planken parket vloer amsterdam

De richting waarin de planken gelegd worden bepalen hoe ruimtelijk een omgeving oogt.

Donkere Jatoba vloer in combinatie met modern interieur

Jatoba hout is afkomstig uit de tropische hooglandbossen in Zuid Amerika, heeft een oranjebruin tot roodachtige kleur en staat bekend vanwege de mooie glans. Het interieur in het kantoor van BAAS Amsterdam is een mooi voorbeeld van een fraaie afstemming tussen een warme vloer en een modern interieur.

Bij de inrichting van het interieur is er gekozen voor een ruimtelijke uitstraling. Een houten vloer kan hieraan bijdragen door de planken in de lengte te leggen. De tropische planten brengen de natuurlijke oorsprong van de Zuid Amerikaanse hooglandbossen terug in het interieur.

Jatoba planken vloer amsterdam

De warme Jatoba planken parket vloer in het Bunder Kantoor in Amsterdam- Noord.

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Meer foto’s van deze klantcase

Jatoba houten parketvloeren

De oranjebruin tot een roodachtige kleur van de Jatoba plank.

houten parket vloer in kantoor

De lunchruimte voorzien van de Jatoba parketvloer.

Jatoba Planken houten vloer amsterdam

Het stijlvol ingerichte kantoor met de Jatoba planken.