Grenen Planken, Naturel Geolied, Moeke Vaatstra, Zuidwolde

Deze prachtige vloer ligt in een horeca-aangelegenheid in Zuidwolde Groningen. Het café is voorzien van een Grenen planken vloer en ook deels van een Kerouwing massieve stroken. Deze beide vloeren zijn behandeld door Parket Onderhoud Service. In deze klantcase vertellen wij wat er voor onderhoud is verricht aan deze prachtige authentieke vloeren. Op de onderstaande afbeelding ziet u een Massief Stroken Vloer. Deze vloer is wat grijs gelopen en is onderhouden met was en bruwax olie.

Grenen Planken

Massieve Stroken, grijs gelopen

Werkzaamheden aan de vloer

De vloer is opnieuw geschuurd. Dit is in 3 schuurgangen gebeurd. Met korrel 40,80 en 120. De vloer is vervolgens afgewerkt met een naturel olie. Deze olie zorgt voor voor verzadigde poriën. Olie wordt in de vloer geboend net zolang tot de vloer verzadigd is. Dit gebeurd met een inboenmachine en hierdoor krijg je een matte en natuurlijke uitstraling.

Massieve Stroken Parketvloer

Massieve Stroken Parketvloer

Mogelijkheden Grenen massieve planken

Ook is het café voorzien van een Massieve grenen planken vloer. Deze vloer heeft een oude look en moest weer worden bijgewerkt. Wel heeft de zakelijke klant aangegeven dat de vloer zijn authentieke uitstraling mag behouden. De vloer is uiteindelijk geschuurd en behandeld met een naturel olie.

Zuidwolde- Grenen Planken-(6)

Gezellige horeca-aangelegenheid

Horeca-aangelegenheid

Op een viersprong midden in het oude dorp Zuidwolde, bij de brug “de Nije Draai” over het Boterdiep, ligt het café dat in de wijde omstreken van Groningen bekend is om zijn bijzondere uitstraling en gezellige sfeer. In dit café kunt u terecht voor bruiloften, feesten, buffeten, vergaderingen en nog veel meer. Ook is er regelmatig live muziek.

Grenen Planken Parketvloer

Grenen Planken Parketvloer

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.