Bourgogne Eiken Exquisit Massieve Stroken, Park Plaza Hotel, Utrecht

Op een zeer praktische plek in Utrecht, nabij het Centraal Station en op loopafstand van onder andere De Jaarbeurs en het stadscentrum staat het viersterrenhotel Park Plaza. Het hotel biedt ruimte voor zowel zakelijke- als vrijetijdsreizigers die warm worden verwelkomd in de sfeervolle lobby waar een mooie Bourgogne Eiken Exquisit Massieve Stroken vloer ligt. Deze stijlvolle vloer was op een aantal plekken beschadigd wat betekende dat de heren van Parket Onderhoud Service naar Zwolle konden afreizen voor een onderhoudsbeurt aan deze Eiken vloer.

De beschadigde eiken planken worden vervangen

De beschadigde eiken planken worden vervangen

Werkzaamheden aan de vloer

Een aantal planken van de Eiken vloer waren beschadigd en losgelaten. Daarnaast had de vloer waterschade. Dit leidde ertoe dat sommige planken vervangen moesten worden en dat er onder de vervangen planken een nieuwe spaanplaat gelegd moest worden. Verder moest de vloer in zijn geheel geschuurd (korrel 24,80 en 100) en opnieuw in de POS OH10 Naturel olie gezet moest worden.

De eiken vloer is geschuurd

De eiken vloer is geschuurd

Mogelijkheden Bourgogne Eiken Exquisit Massieve Stroken

Naast deze behandelwijze zijn er nog veel meer manier om uw vloer te herstellen, vernieuwen of zelf te laten veranderen van kleur. Bekijk alle mogelijkheden daarvan op deze website.

Een prettig aanblik: een net geschuurde en geoliede vloer door Baltussen Parket

Een prettig aanblik: een net geschuurde en geoliede vloer door Parket Onderhoud Service

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.