Afzelia stroken, SBS Broadcasting, Amsterdam

Parket Onderhoud Service is in de maanden november en december 2011 bezig geweest om bij SBS Broadcasting alle aanwezige vloeren in de gangpaden en kantoren te schuren en af te werken. Het ging hierbij om een verlijmde prefab tapisvloer, Afzelia stroken.

Afzelia stroken SBS Amsterdam

SBS  Broadcasting is een Nederlandse televisiezender die in ruim 6,8 miljoen Nederlandse huishoudens wordt ontvangen. Sinds 1995 breid SBS zich steeds verder uit en kan tegenwoordig tot één van de grootste televisiezenders van Nederland worden gerekend.

Afzelia stroken SBS Amsterdam

Ruim 400m2 Afzelia vloer bij SBS Broadcasting Amsterdam.

In zes weekenden is de gehele Afzelia stroken vloer van het SBS Broadcasting Hoofdkantoor in Amsterdam geschuurd en geolied. Met een team van tien parketteurs is een vloeroppervlak van ruim 400m2 onderhouden.

Afzelia stroken SBS Amsterdam

Omdat op de maandagochtenden de werkzaamheden bij SBS Amsterdam gewoon doorgang moesten vinden,was er een speciale aanpak nodig. De werkzaamheden zijn gedurende 6 weekenden uitgevoerd zodat de werkzaamheden bij SBS Broadcasting geen hinder zouden ondervinden. Ook is er gebruik gemaakt  van onze speciaal ontwikkelde sneldrogende olie. Bij deze olie wordt het drogingproces verkort van 12 uur naar 4 á 5 uur wat in deze situatie een echte noodzaak was.

Afzelia stroken SBS Amsterdam

Het warme karakter van een Afzelia parketvloer.

Een Afzelia strokenvloer heeft een warm karakter en geeft zorgt voor een warme sfeer in elke ruimte. Afzelia stroken zijn voor zowel zakelijke projecten als voor de particulier een uitstekende keuze.

Bekijk onze overige zakelijke klantcases!