Woca Zeep

Woca Zeep

Door de vloer regelmatig met Woca Zeep te behandelen wordt de vloer gereinigd. Tevens wordt er bij ieder beurt een klein beschermend laagje kokos- en sojavetten achtergelaten. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het loopvlak liggen. Hierdoor is over het algemeen weinig extra onderhoud nodig. Met Woca Zeep verwijdert u het vuil van de vloer en voorziet u het oppervlak tegelijkertijd van een beschermende slijtlaag.

Wissen

Vanaf: 11,75 Vanaf: 8,25

Product Description

Woca Zeep

Door de vloer regelmatig met Woca Zeep te behandelen wordt de vloer gereinigd. Tevens wordt er bij ieder beurt een klein beschermend laagje kokos- en sojavetten achtergelaten. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het loopvlak liggen. Hierdoor is over het algemeen weinig extra onderhoud nodig. Met de Woca Zeep verwijdert u het vuil van de vloer en voorziet u het oppervlak tegelijkertijd van een beschermende slijtlaag. Woca Zeep werkt daarom zowel preventief als herstellend.

Gebruiksaanwijzing

Voor de Woca Zeep dient u een swepmop te gebruiken. Een nabehandeling is niet nodig. De reiniging en het onderhoud van Woca Zeep gaat als volgt: bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil verwijderd en vervangen door een nieuwe beschermende zeeplaag.

Eigenschappen

Woca Zeep is verkrijgbaar in: 0,75 liter, 1 liter, 2,5 liter en 5 liter.
Woca Zeep is verkrijgbaar in de kleuren: naturel, wit en grijs.
Verbruik: 320-400 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Soap.

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

320 – 400m2 p/l

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie