Woca Vinyl- en Vernis Polish 1L

Woca Vinyl- en Vernis Polish 1L

Woca Vinyl- en Vernispolish creeërt een extra beschermende laag, daarnaast zorgt de Woca Vinyl- en Vermispolish ervoor dat lichte krasjes worden gecamoufleerd. De laklaag wordt voorzien van beschermlaag waardoor de levensuur verlengt wordt.

11 op voorraad

10,85

Product Description

Woca Vinyl- en Vernispolish beschrijving

Woca Vinyl- en Vernispolish creeërt een extra beschermende laag, daarnaast zorgt de Woca Vinyl- en Vermispolish ervoor dat lichte krasjes worden gecamoufleerd. De laklaag wordt voorzien van beschermlaag waardoor de levensuur verlengt wordt. Woca Vinyl- en Vernispolish is eenvoudig aan te brengen, sneldrogend, geschikt voor kinderspeelgoed en woon biologisch aanbevolen.

Woca Vinyl- en Vernispolish gebruiksaanwijzing

Voordat u begint met het gebruiken van Woca Vinyl- en Vermispolish dient u eerst de vloer te reinigen met Woca Intensiefreiniger. Als u klaar bent met de Woca Intensiefreiniger laat u even de vloer even in werken, dit is om vuil goed tegen te gaan. Daarna droogt u de vloer goed om vervolgens aan de slag gaan met de Woca Vinyl- en Vermispolsh. De bus goed schudden voor gebruik. Gebruik een pluisvrije katoenendoek of mop en wring deze goed uit. Daarna kunt u een pure laag dun aanbrengen. Laat de vloer minstens 30 minuten drogen voordat u er weer gebruik van gaat maken.

Woca Vinyl- en Vernispolish eigenschappen

Woca Vinyl- en Vernispolish is verkrijgbaar in: 1 liter
Verbruik: 60 m2 / 1l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Vinyl- en Vernispolish.

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

60 m2 p/l

Droogtijd

30 minuten

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Lak