Woca Outdoor Primer Waterbased 2,5L

Woca Outdoor Primer Waterbased 2,5L

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Voor het verbeteren van de hechting en duurzaamheid van naaldhout gebruikt u onze Woca Outdoor Primer! Woca Outdoor Primer is ontwikkeld is te gebruiken bij het behandelen van naaldhoutsoorten voor buiten. De Woca Outdoor Primer is op waterbasis gemaakt en bedoelt voor de voorbehandeling van ramen, gevels etc.

Product Description

Woca Outdoor Primer Waterbased beschrijving

Voor het verbeteren van de hechting en duurzaamheid van naaldhout gebruikt u onze Woca Outdoor Primer! Woca Outdoor Primer is ontwikkeld is te gebruiken bij het behandelen van naaldhoutsoorten voor buiten. De Woca Outdoor Primer is op waterbasis gemaakt en bedoelt voor de voorbehandeling van ramen, gevels etc. Het product kan worden toegepast op onbehandeld hout, niet geïmpregneerd hout, oud geïmpregneerd hout en eiken.

Woca Outdoor Primer Waterbased gebruiksaanwijzing

Zorg ervoor dat u de Woca Outdoor Primer gebruikt onder droge weersomstandigheden en boven de 15 graden Celsius. Zorg dat u hitte en zonlicht vermijd. Maak het hout goed schoon voor u de Woca Outdoor Primer aanbrengt. Na de behandeling met de Woca Outdoor Primer kunt u reinigen met de Woca Exterior Cleaner. Laat vervolgens het oppervlak 24 uur drogen. Breng de primer aan met een kwast en werk van beneden naar boven. Als afwerking kunt u gebruik maken van de Woca buiten oliën.

Woca Outdoor Primer Waterbased eigenschappen

Woca Outdoor Primer is verkrijgbaar in: 2,5 liter.
Verbruik: 8-10 m²/ liter.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Outdoor Primer Waterbased.

Additional Information

Merk

Woca

Inhoud

25 liter

Verbruik

8 – 10m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen