Woca Olie Conditioner

Woca Olie Conditioner

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Woca Olie Conditioner (te verkrijgen in Naturel of Wit) is een onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede/oliewax behandelde vloeren. Het combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling. Woca Olie Conditioner Naturel wordt voor zowel naturel geoliede als met colour oil behandelde vloeren gebruikt.

Wissen

Vanaf: 13,25 Vanaf: 9,25

Product Description

Woca Olie Conditioner beschrijving

Woca Olie Conditioner (te verkrijgen in naturel en wit) is een onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede/oliewax behandelde vloeren. Het combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling. Woca Olie Conditioner naturel wordt voor zowel naturel geoliede als met colour oil behandelde vloeren gebruikt. Het zorgt voor een maximaal vuil- en waterafstotend oppervlak vanaf de eerste dag. Woca Olie Conditioner wit is geschikt voor wit-geoliede vloeren en is woon biologisch aanbevolen. Het is ook geschikt voor kinderspeelgoed. Door het gebruik van Woca Olie Conditioner naturel wordt de natuurlijke kleur van het hout verstrekt. Door de oliecomponenten krijgt het oppervlak een extra matte en beschermende laag. Hierdoor kan een groot onderhoud met Woca Onderhoudsolie of Woca Onderhoudspasta worden uitgesteld. Het onderhoud met Woca Olie Conditioner kan ook plaatselijk worden toegepast. Het is echter niet geschikt voor lakvloeren.

Woca Olie Conditioner gebruiksaanwijzing

U dient Woca Olie Conditioner te mengen met water 1:20 of 1:40, afhankelijk van vervuiling en type vloer. Aanbrengen met een swepmop. Laat het oppervlak minimaal twee uur drogen.
Nabehandeling Woca Olie Conditioner: Voor extra glans opboenen met een witte pad.

Woca Olie Conditioner eigenschappen

Woca Olie Conditioner is verkrijgbaar in: 0,25 liter, 1 liter en 2,5 liter.
Woca Olie Conditioner is verkrijgbaar in de kleuren: naturel en wit.
Verbruik: 150-200 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor het aanbrengen van Woca Olie Conditioner.

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

150 – 200m2 p/l

Droogtijd

2 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie