Woca Naaldhoutloog 2,5L

Woca Naaldhoutloog 2,5L

Naaldhoutloog wordt gebruikt voor het logen van nieuw of geschuurd naaldhout, zoals vuren, grenen en pitch pine) Naaldhoutloog is niet te gebruiken voor harde houtsoorten. Hiervoor verwijzen wij u door naar de andere houtlogen van Woca in onze webshop.

6 op voorraad

23,05

Product Description

Woca Naaldhoutloog beschrijving

Naaldhoutloog wordt gebruikt voor het logen van nieuw of geschuurd naaldhout, zoals vuren, grenen en pitch pine) Naaldhoutloog is niet te gebruiken voor harde houtsoorten. Hiervoor verwijzen wij u door naar de andere houtlogen van Woca in onze webshop. De behandeling met naaldhoutloog gaat het vergelen van het hout tegen, hierdoor blijft de lichte kleur behouden.

Woca Naaldhoutloog gebruiksaanwijzing

Breng de naaldhoutloog aan met een kwast in de richting van de houtnerf. Laat de loog 1 uur bij kamertemperatuur inwerken. Betreed de vloer tijdens deze inwerktijd niet. Vul één emmer met 5 liter warm water en vul vervolgens nog een emmer met ook 5 liter warm water en 125 milliliter Woca Intensiefreiniger. Gebruik een witte pad en boen vervolgens de intensiefreiniger goed vochtig in het hout. Vergeet niet om de pad geregeld schoon te spoelen in schoon water. Verwijder vervolgens de losgeweekte loogresten met een swepmop. Na 8 uur is de vloer goed droog en kan een vervolgbehandeling plaatsvinden. Na een inwerktijd van ongeveer 2 á 3 maanden is het effect van het logen optimaal.

Woca Naaldhoutloog eigenschappen

Woca Naaldhoutloog is verkrijgbaar in: 2,5 liter.
Verbruik: 8-10 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Naaldhoutloog.

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

8 – 10m2 p/l

Droogtijd

2 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis