Woca Intensiefreiniger

Woca Intensiefreiniger

LET OP: als u de 750 ml besteld, is dit een sprayflacon en is deze al verdund. De Woca Intensiefreiniger wordt gebruikt voor zowel nieuwe vloeren als tevens sterk verontreinigende geoliede vloeren. Woca Intensiefreiniger heeft een sterk ontvettende werking. Het lost o.a. zeeplaagjes op die tijdens een schoonmaakbeurt zijn ontstaan. Daarnaast verwijdert Woca Intensiefreiniger bij een grondige schoonmaakbeurt ook de oude vervuilde olielaag.

Wissen

Vanaf: 5,50 Vanaf: 3,85

Product Description

Woca Intensiefreiniger beschrijving

LET OP: als u de 750 ml bestelt, is dit een sprayflacon en is deze al verdund. De Woca Intensiefreiniger wordt gebruikt voor zowel nieuwe vloeren als sterk verontreinigde geoliede vloeren. Woca Intensiefreiniger heeft een sterk ontvettende werking. Het lost o.a. zeeplaagjes op die tijdens een schoonmaakbeurt zijn ontstaan. Daarnaast verwijdert Woca Intensiefreiniger bij een grondige schoonmaakbeurt ook de oude vervuilde olielaag. Dit gebeurt vooral aan het oppervlak. Voor een compleet andere behandeling van uw vloer, dient de vloer geschuurd te worden.

Gebruiksaanwijzing

De basisreiniging van de Woca Intensiefreiniger wordt voor alle vloeren en ander houtwerk binnenshuis gebruikt. Ongeacht de basisbehandeling en houtsoort.
Wanneer u nieuw hout gaat oliën adviseren wij u de vloer eerst licht vochtig af te nemen met Woca Intensiefreiniger. Hierdoor gaan de poriën van het hout openstaan en neemt het hout de oliebehandeling beter op. Heeft u een vloer welke reeds geolied is, maar is deze toe aan een nieuwe Woca Onderhoudsolie laag, dan adviseren wij u om eerst de vloer te reinigen met Woca Intensiefreiniger. Hiermee verwijdert u de oude vuile olielaag. Na droging is het hout vrij van olie en kunt u een nieuwe laag Woca Onderhoudsolie aanbrengen. Woca Intensiefreiniger dient u 1:40 te mengen met water en te verwerken met een swepmop of machine. Een nabehandeling voor gezeepte vloeren dient u te onderhouden met Woca Zeep en geoliede vloeren met Woca Onderhoudsolie of de Woca Onderhoudspasta.

Eigenschappen

Woca Intensiefreiniger is verkrijgbaar in: 0,75 liter, 1 liter en 2,5 liter.
Verbruik: 100-200 m2/l afhankelijk van de houtsoort.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor het machinaal aanbrengen van Woca Intensiefreiniger.
Gebruiksaanwijzing voor het handmatig aanbrengen van Woca Intensiefreiniger.

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

100 – 200m2 p/l

Droogtijd

15 – 30 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie