Woca Hout Ontgrijzer Spray 0,75L

Woca Hout Ontgrijzer Spray 0,75L

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Woca Hout Ontgrijzer Spray is uitermate geschikt voor de dieptereiniging van alle houten tuinmeubelen. Met de Woca Hout Ontgrijzer Spray verwijderd u efficiënt de verweerde olieresten, mos- en algenaanslag en verdere sterke vervuiling.

2 op voorraad

8,10

Product Description

Woca Hout Ontgrijzer Spray beschrijving

Woca Hout Ontgrijzer Spray is uitermate geschikt voor de dieptereiniging van alle houten tuinmeubelen. Met de Woca Hout Ontgrijzer Spray verwijderd u efficiënt de verweerde olieresten, mos- en algenaanslag en verdere sterke vervuiling. Woca Hout Ontgrijzer Spray is alleen te gebruiken voor meubelen met een roestbestendige metalen coating. Woca Hout Ontgrijzer Spray is niet geschikt voor eikenhouten meubelen of verrot hout. Het zorgt ervoor dat zich dringt in het bovenste poriën systeem van het hout en lost olieresten, vuil en diepliggende verontreinigde deeltjes op.

Woca Hout Ontgrijzer Spray gebruiksaanwijzing

Voordat u begint met Woca Hout Ontgrijzer Spray zorgt u voor geschikte uitrusting. Begint u met het hout nat te maken met bijvoorbeeld een tuinslang. Daarna brengt u de Woca Hout Ontgrijzer Spray in een egale dekkende laag. Deze laat u 3 tot 5 minuten inwerken. Schrob het hout nat-in-nat met een half harde nylonborstel tot het oppervlak volledig schoon is. Hierna spoelt u de meubel weer af met water. Daarna kunt u het hout 24 uur laten drogen. Wanneer het hout volledig droog kunt u beginnen met de oliebehandeling. De eventuele uitstekende houtvezels kunt u verwijderen met schuurpapier. Het is verstandig  na de behandeling van de Woca Hout Ontgrijzer het hout te behandelen met Woca Exterior Oil, Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van een langdurig resultaat.

Woca Hout Ontgrijzer Spray eigenschappen

Woca Hout Ontgrijzer Spray is verkrijgbaar in: 0,75 liter.
Verbruik: 5 – 15 m2 / 1l. (afhankelijk van houtsoort, conditie en leeftijd).

 

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

5 – 15m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie