Woca Floorpaint wit 2,5L

Woca Floorpaint wit 2,5L

Let op: Woca Floorpaint is een professioneel product. Het is aan te raden om het kleuren van vloeren met Floorpaint door een professional te laten uitvoeren.

4 op voorraad

78,75

Product Description

Woca Floorpaint beschrijving

Let op: Woca Floorpaint is een professioneel product. Het is aan te raden om het kleuren van vloeren met Floorpaint door een professional te laten uitvoeren.
Woca Floorpaint wordt gebruikt op alle soorten houten vloeren, meubels en trappen. Het product zorgt voor een hoogwaardige beschermlaag, is sneldrogend en slijtvast. Het behandelde oppervlak is gemakkelijk te onderhouden.

Woca Floorpaint gebruiksaanwijzing

Woca Floorpaint dient gelijkmatig aangebracht te worden met een kwast/borstel of een kortharige verfroller. U werkt altijd in de lengterichting van de houtnerf. Woca Floorpaint wordt in 4 gemakkelijke stappen aangebracht op uw te bewerken oppervlakte.

1. Voordat u Woca Floorpaint aanbrengt, dient het oppervlak volledig schoon, droog en vetvrij te zijn. Hier kunt u Woca Intensiefreiniger voor gebruiken. U gebruikt op 5 liter water.

2. U roert tijdens de behandeling de Woca Floorpaint goed door. Vermijd kleurverschillen door meerdere bussen voor gebruik te mengen. U brengt de Woca Floorpaint gelijkmatig aan met een kwast of kortharige roller in de lengterichting van het hout.

3. Als de Floorpaint droog is, is een tussentijdse schuurbeurt met een speciale paarse schuur pad korrel 220/240 noodzakelijk. De vloer vrijmaken van schuurstof voor de volgende stap.

4. Voor consumenten zijn 2 lagen voldoende, voor bedrijven waar de vloer veel belast wordt, wordt het door ons aangeraden om na de tweede laag nogmaals te schuren om een derde laag aan te brengen. Volledige uitharding vindt plaats na 5-7 dagen. Na 24 uur kan de vloer al wel voorzichtig betreden worden.

Woca Floorpaint eigenschappen

Woca Floorpaint is verkrijgbaar in: 2,5 liter.
Woca Floorpaint is verkrijgbaar in de kleur: wit (RAL 9016) . LET OP! Het is een bij benadering, geen exacte kleurweergave.
Verbruik: 6-10 m2/l.

 

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Floorpaint.

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

6 – 10m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Lak