Woca Exterior Olie

Woca Exterior Olie

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Woca Exterior Olie is een op waterbasis gemaakte olie en is daarmee milieuvriendelijk. En de Woca Exterior Olie zorgt voor een sterk water- en vuilwerend oppervlak en beschermd tegen algen en schimmels.

Wissen

Vanaf: 27,50 Vanaf: 19,25

Product Description

Woca Exterior Olie beschrijving

Woca Exterior Olie is een op waterbasis gemaakte olie en is daarmee milieuvriendelijk. En de Woca Exterior Olie zorgt voor een sterk water- en vuilwerend oppervlak en beschermd tegen algen en schimmels. Verder beschikt de Woca Exterior Olie over een uv-bescherming. Woca Exterior Olie kan gebruikt worden voor het onderhouden en de basisbehandeling van nieuwe of al eerder geolied buiten hout. Dus het is ideaal voor tuinmeubelen, terrassen, gevelbekleding etc.

Woca Exterior Olie gebruiksaanwijzing

Breng de olie aan met een kwast in een dunne en egale laag op schoon hout. U kan de behandeling herhalen als het na de eerste keer niet aanslaat. Laat de olie ongeveer 5 minuten intrekken in het hout. Overtollige olie kunt u droogwrijven met een katoenen doek. Zodra het hout droog is mag het opgewreven worden met een handpad of eenschijfsmachine. Het duurt 24 tot 48 uur voordat de olie volledig door gehard is. Dit is afhankelijk van het weer en de temperatuur. Let er wel op dat het hout niet mag worden bloot gesteld aan water.

Woca Exterior Olie eigenschappen

Woca Exterior Olie is verkrijgbaar in: 0,75 liter en 2,5 liter.
Woca Exterior Olie is verkrijgbaar in de kleuren: naturel, wit, teak, zwart, grijs, walnoot, bangkirai, antraciet, lariks, roodbruin, zilver en zoutgroen.
Verbruik: 12-15 m2/l.

Aanvullende informatie

Woca Exterior Olie kleurenstaal.
Gebruiksaanwijzing voor de Woca Exterior Olie.

Additional Information

Merk

Woca

Kleur

Antraciet, Bangkirai, Grijs, Ivoor, Lariks, Naturel, Roodbruin, Teak, Walnoot, Wit, Zilver, Zoutgroen, Zwart

Verbruik

12 – 15m2 p/l

Droogtijd

48 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie