Woca Exterior Cleaner

Woca Exterior Cleaner

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Woca exterior cleaner is geschikt voor het reinigen van tuinmeubilair, houten terrassen, gevelbekleding, schuttingen, deuren, tuinhuizen, carports, etc… Woca exterior cleaner verwijdert groene aanslag en vuil. Woca exterior cleaner is verder ook zeer geschikt voor het reinigen van klinkers, betontegels en bakstenen.

Wissen

Vanaf: 21,50 Vanaf: 15,05

Product Description

Woca Exterior Cleaner beschrijving

Woca Exterior Cleaner is geschikt voor het reinigen van tuinmeubilair, houten terrassen, gevelbekleding, schuttingen, deuren, tuinhuizen, carports, etc. Woca Exterior Cleaner verwijdert groene aanslag en vuil. Woca Exterior Cleaner is verder ook zeer geschikt voor het reinigen van klinkers, betontegels en bakstenen.

Woca Exterior Cleaner gebruiksaanwijzing

Zorg ervoor dat u het houten oppervlak goed nat maakt, hiervoor kunt een tuinslang gebruiken. Meng de Woca Exterior Cleaner met water in verhouding van 1:2 en breng de oplossing aan met een harde nylon borstel of pompspray. Schrob vervolgens het hout met een nylon borstel in de lengterichting. Herhaal deze behandeling indien nodig. Na het reinigen is het belangrijk dat het oppervlak goed wordt nagespoeld met water. Uw gereedschap kunt u reinigingen met water. De droogtijd bedraagt 24 uur, zodra het hout droog is kunt u een aansluitende oliebehandeling toepassen. Eventuele openstaande houtvezels kunnen verwijderd worden met schuurpapier.

Woca Exterior Cleaner eigenschappen

De Woca Exterior Cleaner is verkrijgbaar in: 1 liter en 2,5 liter.
Verbruik: 6-10 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Exterior Cleaner.

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

6 – 10m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Productsoorten

Olie, Buitenolie