Woca Antiekloog 2,5L

Woca Antiekloog 2,5L

Met Woca Antiek Masterloog kunt u, zonder het gebruik van ammoniak, eenvoudig looizuurhoudende eiken vloeren roken. U dient Woca Masterloog met een roller of kwast ruim aan te brengen. Het geeft geen aanzetten of vlekken. De Woca Antiek Loog zorgt na droging voor een egale dubbel gerookte uitstraling.

23,05

Product Description

Woca Antiekloog beschrijving

Met Woca Antiekloog kunt u, zonder het gebruik van ammoniak, eenvoudig looizuurhoudende eiken vloeren roken. U dient Woca Antiekloog met een roller of kwast ruim aan te brengen. Het geeft geen aanzetten of vlekken. De Woca Antiekloog zorgt na droging voor een egale dubbel gerookte uitstraling. Het product is geschikt voor nieuwe vloeren en renovatievloeren.

Woca Antiekloog gebruiksaanwijzing

Woca Antiekloog kunt u verdunnen met water. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe sterk de verkleuring moet worden. De vernieuwde Woca Antiekloog bevat geen witte pigmenten of kalk meer in vergelijking met de oude samenstelling. Als u klaar bent met het aanbrengen van de Woca Antiekloog, reinig dan de vloer één keer met de intensiefreiniger (1:40 gemengd met water) om overtollige inhoudsstoffen te verwijderen en de PH-waarde van het hout te neutraliseren. Na het roken kan de vloer afgewerkt worden met een donkere olie of lak.

Woca Antiekloog eigenschappen

Woca Antiekloog is verkrijgbaar in: 2,5 liter.
Verbruik: 10 m2/l.

Aanvulling informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Woca Antiekloog.

Aanbrengen van Woca Antiekloog

Bekijk in onderstaande video hoe de Woca Antiekloog van Parket Onderhoud Service aangebracht dient te worden.

 

Additional Information

Merk

Woca

Verbruik

8 – 10m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis