Woca Active Stain 2,5L

Woca Active Stain 2,5L

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

De Woca Active Stain wordt gebruikt op nieuw of pas geschuurd hout. Woca Active Stain is een product gebaseerd op waterbasis dat geproduceerd wordt om unieke grijseffecten aan uw eikenhout te geven. Woca Active Stain is IBR gecertificeerd.

Wissen

39,00

39,00

Product Description

Woca Active Stain beschrijving

De Woca Active Stain wordt gebruikt op nieuw of pas geschuurd hout. Woca Active Stain is een product gebaseerd op waterbasis dat geproduceerd wordt om unieke grijseffecten aan uw eikenhout te geven. Afhankelijk van het looizuurgehalte in uw hout, kan de kleur na het aanbrengen variëren. Woca Active Stain is IBR gecertificeerd.

Woca Active Stain gebruiksaanwijzing

Voordat u de Woca Active Stain aanbrengt, zorgt u er dan voor dat de vloer droog en vet- en vuilvrij is. Breng vervolgens de Woca Active Stain aan met een kwast of roller. Werkt hierbij in de lengterichting van het hout. Het is belangrijk dat u aanzetten voorkomt. Laat het behandelde oppervlak minimaal 24 uur drogen op een kamertemperatuur van 20 graden. Verwijder vervolgens openstaande vezels met een dunne paarse pad. Na deze afwerking kan u de vloer stofzuigen. Werk de vloer af met Woca Olie, Colour Olie, Olielak of de Woca Zeep

Woca Active Stain eigenschappen

Woca Active Stain is verkrijgbaar in: 2,5 liter.
Verbruik: 8-10 m2/l.

Aanbrengen van Active Stain

Bekijk in onderstaande video hoe u de Active Stain, gebaseerd op waterbasis, het best kunt aanbrengen.

 

Additional Information

Merk

Woca

Inhoud

2,5 Liter

Verbruik

8 – 10m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Binnen 3 werkdagen