Stadler Form Luchtbevochtiger Anton

  • Stadler Form Luchtbevochtiger Anton

Stadler Form Luchtbevochtiger Anton

Stadler Form Luchtbevochtiger Anton zal de luchtvochtigheid op de juiste percentage brengen en zal ook de lucht filteren, dit bevorderd uw gezondheid.

Wissen

98,95

Product Description

Stadler Form Luchtbevochtiger Anton toepassing

Stadler Form Luchtbevochtiger Anton zorgt voor de juiste luchtvochtigheid. De juiste luchtvochtigheid in uw woning/huis/appartement is erg belangrijk. Als u de verwarming aanzet kan de lucht droog worden. Een droge lucht binnenhuis kan leiden tot gezondheidsklachten daarnaast kan u uw parket gaan vervormen.

WAT IS LUCHTVOCHTIGHEID PRECIES?

Bij luchtvochtigheid wordt vaak de relatieve luchtvochtigheid bedoel. Deze wordt in een percentage uitgedrukt. welke staat voor de maximale hoeveelheid waterdamp die de lucht bij een bepaalde temperatuur en luchtdruk bevat. Bij een dalende temperatuur kan de lucht minder waterdamp opnemen, bij een stijgende temperatuur met een dezelfde hoeveelheid waterdamp, neemt de luchtvochtigheid toe.

De luchtvochtigheid zal in de zomer naar boven schieten en in de winter schiet deze omlaag, bij veel huishoudens zelfs onder de 40%. De ideale luchtvochtigheid is 55%. Stadler Form luchtbevochtiger Anton zal de luchtvochtigheid op de juiste percentage brengen. Deze luchtbevochtiger zorgt niet alleen voor de juiste luchtvochtigheid maar filter ook de lucht. Heeft u bijvoorbeeld pollen, stof, onaangename geuren, virussen of bacteriën in de lucht dan worden deze gefilterd door de Anton luchtbevochtiger. Door middel van een speciaal ontwikkelt HPP filtersysteem wordt de lucht gefilterd. Mocht het reservoir leeg zijn, dan schakelt de Anton zich automatisch uit, dit zorgt ervoor dat de luchtbevochtiger erg energie zuinig is. Voor ’s nachts kan de LED verlicht gedimd worden, ideaal als de Anton Form in uw slaapkamer staat. ook is er een vakje voor het toevoegen van verfrissende geuren en oliën aanwezig, dit zorgt voor een Anton, de ultrasone luchtbevochtiger, verspreidt een koele nevel en is compact en zuinig in verbruik. Het interne koperen plaatje trilt heen en weer voor een perfecte bevochtiging.

Stadler Form Luchtbevochtiger Anton gebruiksaanwijzing

Vul het water aan tot de maximale capaciteit, vervolgens zal de led op blauw staan. Dit bekent dat de Stadler Luchtbevochtiger werkt. Mocht het zo zijn dat de rode led gaat branden moet u er water toevoegen.

Stadler Form Luchtbevochtiger Anton eigenschappen

  • Automatische uitschakeling
  • Inclusief anti – kalk filter
  • Dimbare LED verlichting (aan / dim / uit)
  • Voor ruimtes tot 25 m2 / 60 m3
  • Verbruik: tot 18 Watt, tot 0,16 L / uur
  • Inhoud: 2,5 L
  • Afmeting: 262 x 184 x 184 mm (h x b x d)
  • Gewicht: 1,9 kg

Additional Information

Merk

stadler form luchtbevochtigers

Variant

1 stuk berry, 1 stuk berry + antikalkfilter + ionic cube, 1 stuk bronze, 1 stuk bronze +antikalkfilter + ionic cube, 1 stuk lime, 1 stuk lime + antikalkfilter + ionic cube, 1 stuk wit, 1 stuk wit + antikalkfilter + ionic cube, 1 stuk yellow, 1 stuk yellow + antikalkfilter + ionic cube, 1 stuk zwart, 1 stuk zwart + antikalkfilter + ionic cube