Rubio Monocoat Woodprep

Rubio Monocoat Woodprep

Rubio Monocoat Woodprep is een voorbereidende reiniger voor het reinigen van alle types hout.

Uitverkocht

Product Description

Rubio Monocoat Woodprep is een voorbereidende reiniger voor het reinigen van alle types hout. Dit product verwijdert resten schuurstof, minimaliseert schuurfouten en vermindert houtsoort gebonden tannine en oliën.

Rubio Monocoat Woodprep minimaliseert schuurfouten en eventuele krasjes. Met dit product verbetert u de intensiteit van de gekleurde Rubio Monocoat olie door een betere pigmentopname. Dit product vermindert daarnaast de tannines in eikenhout waardoor er minder kans is op verkleuringen. Boven verbetert Rubio Monocoat Woodprep de hechting op van nature vettige en olierijke houtsoorten, zoals teak en merbau.

Rubio Monocoat Woodprep toepassing

  1. Stofzuig het te behandelen oppervlak zorgvuldig.
  2. Verdeel Rubio Monocoat Woodprep gelijkmatig met een spons over het oppervlak. Het is belangrijk dat er geen onbehandelde plaatsen overblijven, omdat deze achteraf voor een gewolkt of ongelijkmatig oppervlak kunnen zorgen.
  3. Wrijf zorgvuldig na met een doek of pad in de lengterichting van het hout zodat eventuele plasjes gelijkmatig verdeeld zijn.

Rubio Monocat Woodprep eigenschappen

Rubio Monocoat Woodprep is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 10 m2/L (dit verbruik is indicatief en is afhankelijk van de houtsoort, voorbereiding en omgevingsgerelateerde omstandigheden).

 

Rubio Monocoat onderhoudsadvies.

Additional Information

Aantal m2

10

Inhoud

1 Liter

Kleur

Transparant

Levertijd

Binnen 5 werkdagen

Merk

Rubio Monocoat

Productsoorten

Reiniger

Verbruik

10 m2/L

Vloerafwerking

Olie