Rigostep Rainbow reactive stain lak

Rigostep Rainbow reactive stain lak

Rigostep Rainbow reactive stain is een watergedragen grondkleurlak voor creatieve kleureffecten op parket-, hout- en kurkvloeren.

Wissen

27,10 18,95

Product Description

Rigostep Rainbow reactive stain is een watergedragen grondkleurlak voor creatieve kleureffecten op parket-, hout- en kurkvloeren.

 

Dit product geeft verouderingseffecten op looizuurhoudende houtsoorten, zoals met name eiken, op vloeren en meubelen. Rigostep Rainbow reactive stain is makkelijk en soepel verwerkbaar zonder aanzetten. Bovendien geeft dit product een fraai en egaal resultaat. Na gebruik is de vloer af te werken met ROYL olie of COLORWASH olieprimer+ lak.

Rigostep Rainbow reactive stain toepassing

Rigostep Rainbow reactive stain biedt oneindige mogelijkheden om hout kuntstmatig te verouderen. Na het aanbrengen reageert dit product met het looizuur in het hout, wat resulteert in een fraai verouderd aspect.

 

Na droging het oppervlak verder afwerken met ROYL BIO, ROYL-2K (sneller droog) of COLORWASH-2K (kan worden afgelakt met DUO of SKYLT). Mooie resultaten kunnen worden behaald door daarbij gebruik te maken van een versterkende of contrasterende kleur.

 

Niet afwerken met een watergedragen product, omdat kleurstoffen door het watergedragen product kunnen worden opgenomen en voor vlekvorming en aanzetten kunnen zorgen.

Rigostep Rainbow reactive stain kleurimpressies

Rigostep Rainbow reactive stain eigenschappen

  • Rigostep Rainbow reactive stain is verkrijgbaar in de kleuren Charred, Salted en Smoked.
  • Inhoud: 1 Liter
  • Benodigd aantal lagen totaal: Twee lagen
  • Verbruik: 10-15 m2/liter

Rigostep Rainbow reactive stain gebruiksaanwijzing

Rigostep Rainbow reactive stain gebruiksaanwijzingen.

Additional Information

Inhoud

1 Liter

Kleur

Charred, Salted, Smoked

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Merk

Rigostep

Productsoorten

Lak

Verbruik

10 – 15m2 p/l