Rigostep Colorwash Blank

  • Rigostep Color Was

Rigostep Colorwash Blank

Met de unieke olieprimer RigoStep Colorwash kunnen houten oppervlakken worden afgewerkt in nagenoeg elke gewenste kleurstelling. Door de volledig oplosmiddelvrije samenstelling is een aanzetvrije verwerking gegarandeerd. Colorwash zorgt iedere keer weer voor prachtige resultaten.

Product niet op voorraad, maar beschikbaar via nabestelling.
Levertijd: 2-7 dagen.

Beschikbaar via nabestelling

49,95

Product Description

Rigostep Colorwash Blank toepassing

Met de unieke olieprimer RigoStep Colorwash kunnen houten oppervlakken worden afgewerkt in nagenoeg elke gewenste kleurstelling. Door de volledig oplosmiddelvrije samenstelling is een aanzetvrije verwerking gegarandeerd. Colorwash zorgt iedere keer weer voor prachtige resultaten. Met de Rigostep Colorwash Creëert u kleur en sfeer naar winst. De Rigostep Colorwash Blank is FullSolid formulering (volledig oplosmiddelvrij).

Rigostep Colorwash Blank gebruiksaanwijzing

Voor het aanbrengen van de Rigostep Colorwash Blank dient hout eerst geschuurd te zijn. Zorg voor een schone en vetvrije ondergrond. Breng de Rigostep Colorwash Blank aan met een pad, taskitrekker, spons, doek, roller of kwast. Wacht vervolgens 20 minuten voor u de Rigostep Colorwash Blank inwrijft met een lichtschurende pad. Tot slot wrijft u uw vloer droog met een pad of katoenen doek. De droogtijd van de Rigostep Colorwash bedraagt ongeveer 24 uur.

Rigostep Colorwash Blank eigenschappen

Rigostep Colorwash Blank is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 50 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Rigostep

Levertijd

Binnen 3 werkdagen