POS OH45 Remover

POS OH45 Remover is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is dit product te gebruiken voor het verwijderen van oude polishlagen. Een groot voordeel van dit product is dat het ook sterk verdund als reiniger gebruikt kan worden.

37 op voorraad

14,95

Product Description

POS OH45 Remover toepassing

POS OH45 Remover is een reiniger voor sterk vervuilde vloeren, te verdunnen met water. Ook is dit product te gebruiken voor het verwijderen van oude polishlagen. Een groot voordeel van dit product is dat het ook sterk verdund als reiniger gebruikt kan worden. POS OH45 Remover is geschikt voor alle waterbestendige vloeren, m.u.v. asfalt. POS OH45 Remover kan door zijn lage pH-waarde (geconcentreerd 7) ook gebuikt worden voor linoleum.

POS OH45 Remover gebruiksaanwijzing

Grondreiniger: Het onderhoudsmiddel 1:3 tot 1:5 met warm water verdunnen, dit is afhankelijk van de vervuiling en de dikte van de laag. De vloer dient in gedeelten bewerkt te worden en het opgeloste vuil dient afgenomen te worden voordat de POS OH45 Remover opgedroogd is. Naspoelen met water. Tussendoorreiniger: Simpelweg de vloer afnemen met een doekje door ca. 100-200 ml POS OH45 Remover aan een emmer toe te voegen. Om het te onderhouden kunt u voor gelakte houten vloeren Lecol Anti-Slip OH47,Lecol Easy Polish OH41, Lecol Easy Polish OH41 Extra mat of Lecol Master Polish V6gebruiken. U heeft zo te zien veel keus met welk product u de houtenvloer gaat onderhouden. Voor extra uitleg over het product, kunt u op de product naam klikken of wij willen telefonisch uiteraard ook extra uitleg geven.

POS OH45 Remover eigenschappen

POS OH45 Remover is verkrijgbaar in verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 100 m2 / 100 – 200 ml.

Additional Information

Merk

Parket Onderhoud Service

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis