POS OH41 Polish

POS OH41 Polish

POS OH41 Polish is een onderhoudsproduct geschikt voor parket en houten vloeren welke behandeld zijn met gelakt. Ook kan de POS OH41 Polish erg goed tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend, veegvast.

Wissen

Vanaf: 14,95

Product Description

POS OH41 Polish toepassing

POS OH41 Polish is een onderhoudsproduct geschikt voor parket en houten vloeren welke behandeld zijn met lak. Ook kan de POS OH41 Polish erg goed tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend, veegvast.

POS OH41 Polish gebruiksaanwijzing

Voordat u het product aanbrengt op de ondergrond, moet het zuiver, droog, stof en vet- wasvrij zijn. De wat oudere vloeren moeten van te voren eerst grondig gereinigd worden met POS OH45 Polishremover. Om ervoor te zorgen dat ze helemaal schoon, vet- en wasvrij zijn. Daarna zou u het gelijk moeten naspoelen met schoon water.
Voor bescherming van een nieuwe laklaag (na 14 dagen): POS OH41 Polish niet verdund op een volledige droge vloer tegelijkertijd met een zuiver doek zonder pluisjes of een speciale polishverdeler opbrengen. Puur om ervoor te zorgen dat er geen vormen van plassen en het ontstaan van schuin en luchtbelletjes te zien worden. Droogtijd: Per laag: ca. 30 minuten. Na gebruik gelijk spoelen met schoon water. De behandelde vloer reinigen met POS OH49 Clean.

POS OH41 Polish eigenschappen

POS OH41 Polish is verkrijgbaar in: 1 liter.
POS OH41 Polish is verkrijgbaar in de afwerking: mat en zijdemat.
Verbuik: 1 m2 / 30ml (afhankelijk van ondergrond).

 

Additional Information

Merk

pos

Inhoud

1 Liter

Kleur

Extra mat, Zijdemat

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis