POS OH25 Onderhoudsolie naturel

POS OH25 Onderhoudsolie naturel

POS OH25 Onderhoudsolie is een onderhoudsproduct geschikt voor parket en houten vloeren welke behandeld zijn met olie. Daarnaast is POS OH25 Onderhoudsolie geschikt om te gebruiken op parket en houten vloeren welke behandeld zijn met hardwax olie, echter is de witte variant, de POS OH25 Onderhoudsolie wit hiervoor niet geschikt.

 

 

19,95

Product Description

POS OH25 Onderhoudsolie toepassing

POS OH25 Onderhoudsolie is een onderhoudsproduct geschikt voor parket en houten vloeren welke behandeld zijn met olie. Daarnaast is POS OH25 Onderhoudsolie geschikt om te gebruiken op parket en houten vloeren welke behandeld zijn met hardwax olie.
Ook is POS OH25 Onderhoudsolie niet geschikt voor UV geoliede vloeren of vloeren welke behandeld zijn met lak.

Bent u op zoek naar de witte variant van dit product? Dan raden wij u Lecol Conditioner OH25 1L wit aan. Let wel op dat de witte variant van dit product niet geschikt is voor vloeren die behandeld zijn met hardwax olie.

Heeft u een vloer behandeld in een kleurolie, dan kunt u onze onderhoudsolie mengen met een kleurpigment in de kleur van uw vloer.

POS OH25 Onderhoudsolie gebruiksaanwijzing

Indien uw parket of houten vloer licht verontreinigd is, kunt u POS OH25 Onderhoudsolie gebruiken in combinatie met een katoenen doek. U bedrenkt de doek met POS OH25 Onderhoudsolie en wrijft dit licht uit op de vloer. POS OH25 Onderhoudsolie heeft dan zowel een reinigende als een voedende werking. Is uw parket of houten vloer erg vervuild dan kunt u POS OH25 Onderhoudsolie gebruiken tijdens een machinale reiniging met behulp van een boenmachine, bijvoorbeeld de Floormac PE 300. U besprenkelt de vloer rijkelijk met POS OH25 Onderhoudsolie, vervolgens boent u het vuil los met behulp van een groene pad onder de boenmachine.Vervolgens dient u het residu van de vloer op te nemen met schone doeken, daarna kan de vloer nog één maal dun behandeld worden met POS OH25 Onderhoudsolie.Het behandelen van uw vloer met POS OH25 Onderhoudsolie past u 5 tot 12 keer per jaar toe, afhankelijk van de gebruiksintensiviteit. Naast deze periodieke onderhoudsbeurten kunt u de vloer wekelijks onderhouden met POS Clean OH49. POS OH25 Onderhoudsolie alleen verwerken bij kamertemperatuur, zorg voor een goede ventilatie en zorg dat zowel huisdieren als personen tijdens de behandeling niet in de te bewerken ruimten aanwezig zijn.

Bij gebruik van dit product ontstaan licht ontvlambare dampen. Open vuur, roken en hete lampen worden daarom ook ten strengste afgeraden. Goede ventilatie in de ruimte is erg belangrijk. Daarnaast moeten elektrische apparaten die heet worden als ze aanstaan, op tijd uitgeschakeld worden zodat ze koud zijn als u de POS OH25 Onderhoudsolie gaat gebruiken. Na gebruik de verpakking goed dicht doen en gesloten bewaren. Product ook niet door de afvoer spoelen. De gebruikte doeken in dichte verpakking of onder water bewaren, er bestaat een gevaar van zelfontbranding door het gehalte aan drogende oliën.

POS OH25 Onderhoudsolie bestaat uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen, het product wordt gebruikt om geoliede vloeren na te behandelen. De hoeveelheid te gebruiken POS OH25 Onderhoudsolie hangt af van de vuilheid van de vloer. Het duurt 5 – 12 uur totdat POS OH25 Onderhoudsolie droog is, voor volledige doorharding duurt het 2 dagen (48 uur). POS producten altijd in de originele verpakking gesloten bewaren.

POS OH25 Onderhoudsolie eigenschappen

POS OH25 Onderhoudsolie is verkrijgbaar in: 1 liter.
POS OH25 Onderhoudsolie is verkrijgbaar in de afwerking: naturel.
Verbruik: 100 m2 / 1l.

 

Additional Information

Merk

pos

Inhoud

1 liter naturel

Levertijd

Binnen 5 werkdagen