Osmo Vloeibare Onderhoudswas

  • Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Osmo Vloeibare Onderhoudswas

De Osmo Vloeibare Onderhoudwas is een onderhoudsmiddel dat voornamelijk gebruikt wordt voor het opfrissen van houten- en kurkvloeren of voor het verwijderen van hardnekkige vlekken van houten oppervlaktes die behandeld zijn met een Osmo Hardwax-olie.

Wissen

Vanaf: 18,95 Vanaf: 13,25

Product Description

Osmo Vloeibare Onderhoudswas beschrijving

De Osmo Vloeibare Onderhoudwas is een onderhoudsmiddel dat makkelijk aan te brengen is op vloeren, het wordt product wordt voornamelijk gebruikt voor het periodiek opfrissen van houten- en kurkvloeren die behandeld zijn met een Osmo Hardwax-olie of voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.  De onderhoudswas werkt vuilafstotend en indien juist gebruikt zal het de vloer verzorgen met een natuurlijke en onschadelijke hardwax, dit komt de levensduur van de vloer ten goede.

Osmo Vloeibare Onderhoudswas gebruiksaanwijzing

De houten- of kurkvloer dient stofvrij en droog te zijn, dit kan gerealiseerd worden door het gebruik van de Osmo Stofdoek, een zwabber en/of stofzuiger. Vloeren die sterk verontreinigd zijn eerst met de Osmo Vochtige doek dweilen en daarna goed droog nawissen.

  • Handmatig aanbrengen:
    Sprenkel de onderhoudswas (ca. 2 theelepels per m2) op de houten- of kurkvloer, gebruik voor een intensieve reiniging van de vloer de Osmo Vezeldoek, zeer hardnekkige vlekken eerst met een (hand)doek goed afwrijven.
  • Machinaal aanbrengen:
    Breng de onderhoudswas (ca. 2 theelepels per m2) met de Boenmachine en Witte Pad aan op de vloer, verdeel het gelijkmatig en boen het goed in. Gebruik in geval van streepvorming een nieuwe pad of draai de huidige pad om.

Osmo Vloeibare Onderhoudswas eigenschappen

Het product is verkrijgbaar in de varianten: 0,5 liter, 1 liter en 10 liter.
Het product is verkrijgbaar in de volgende kleuren: naturel en wit.
Verbruik: 80 – 100m2 p/l.
Droogtijd: +/- 60 minuten
Bewaaradvies: max. 5 jaar, indien het product goed gesloten en droog bewaard wordt.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Osmo Vloeibare Onderhoudswas.
Veiligheidsblad voor de Osmo Vloeibare Onderhoudswas.

Additional Information

Merk

Osmo

Verbruik

80 – 100m2 p/l

Droogtijd

60 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Hardwax