Osmo Blanke Was 1101

Osmo Blanke Was 1101

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Osmo Blanke Was wordt binnenhuis gebruikt om een zijdemat eindresultaat te realiseren. Dit product is gebasseerd op natuurlijke plantaardige oliën en wassen. Na behandeling van uw vloer met Osmo Blanke Was kan uw hout blijven ademen, vocht kan ontsnappen en het uitzetten van uw hout wordt zichtbaar verminderd.

Wissen

Vanaf: 27,45 Vanaf: 19,25

Product Description

Osmo Blanke Was toepassing

Osmo Blanke Was wordt binnenhuis gebruikt om een zijdemat eindresultaat te realiseren. Dit product is gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën en wassen. Na behandeling van uw vloer met Osmo Blanke Was kan uw hout blijven ademen, vocht kan ontsnappen en het uitzetten van uw hout wordt zichtbaar verminderd. Osmo Blanke Was is zeer geschikt voor het bewerken van ruimtes met een hoge luchtvochtigheid en heeft de unieke eigenschap dat het makkelijk te verwerken is en dat u zelfs met 1 enkele laag een zijdemat glad oppervlak realiseert. Bovendien werkt Osmo Blanke Was waterafstotend, is slijtvast en beschermt uw vloer tegen vlekken zoals dranken.

Osmo Blanke Was gebruiksaanwijzing

Voordat u Osmo Blanke was gaat aanbrengen, dient u eerst het te bewerken oppervlak goed schoon en droog te maken. Ook dient uw vloer vrij te zijn van oude afwerklagen.
Osmo Blanke was hoeft niet verdund te worden omdat het product gebruiksklaar wordt geleverd. U brengt het product in 2 lagen aan met een kwast in de richting van de houtnerf. De eerste laag dient dik te worden aangebracht en de tweede laag dun. Nadat u Osmo Blanke Was heeft aangebracht kunt u de eventuele wasrestanten afvegen na 30 minuten. Houd er wel rekening mee dat het hout 12 uur moet drogen.

Osmo Blanke Was eigenschappen

Osmo Blanke Was is verkrijgbaar in: 0,75 liter en 2,5 liter
Verbruik: 24 m2/l.

Additional Information

Merk

Osmo

Verbruik

24m2 p/l

Droogtijd

12 – 16 uur

Vloerafwerking

Hardwax

Levertijd

Binnen 3 werkdagen