Oliefris startset

  • Oliefris Startset Naturel

Oliefris startset

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Oliefris startset naturel wordt gebruikt op alle olie, UV en hardwax vloeren. Het is een universeel onderhoudssysteem dat er bovendien voor zorgt dat uw vloer vochtbestendiger wordt en na vervuiling optimaal te reinigen is met de bijeengesloten combireiniger. Oliefris startset is toepasbaar op vloeren die niet kaal zijn gelopen.

Wissen

Vanaf: 35,90 Vanaf: 26,95

Product Description

Oliefris startset toepassing

Oliefris startset naturel wordt gebruikt op alle olie, UV en hardwax vloeren. Het is een universeel onderhoudssysteem dat er bovendien voor zorgt dat uw vloer vochtbestendiger wordt en na vervuiling optimaal te reinigen is met de bijeengesloten combireiniger. Oliefris startset is toepasbaar op vloeren die niet kaal zijn gelopen. Oliefris startset bestaat uit de volgende producten: 1 flesje Oliefris Combireiniger, 1 flesje Oliefris navulling, 1 verstuiver en een handige droogwrijfdoek. Deze producten zijn ook los te krijgen bij ons op de Webshop. De Oliefris Startset en de Oliefris Briljantset vormen samen een concept. Bestelt u beide producten tegelijk dan heeft u alles in huis om uw vloer in topconditie te houden.

Oliefris startset gebruiksaanwijzing

Na gebruik van de Oliefris Vernevelaar sproeikop kan deze verstopt raken, dit voorkomt u met deze handige handelingen: Eerst draait u de sproeikop van het flesje af, vervolgens houdt u het stijgbuisje tussen duim en wijsvinger boven het flesje en knijpt u deze leeg. Hierna draait u de sproeikop op de combireiniger en pompt een paar keer. Ten slotte de sproeikop van de combireiniger afhalen en doorpompen totdat het buisje leeg is. Nu is uw Oliefris sproeikop gereinigd en heeft u een langere levensduur mogelijk gemaakt.

Oliefris startset eigenschappen

Oliefris startset bestaat uit: 1x Oliefris combireiniger, 1x Oliefris navulling, 1x Oliefris verstuiver en een handige droogwrijfdoek.

Toepassen Oliefris Concept

Bekijk in onderstaande video hoe het oliefris concept toe te passen is als consument en professional met betrekking tot het onderhoud van uw houten vloer.

 

 

Additional Information

Merk

oliefris

Levertijd

Binnen 3 werkdagen