Oliefris polijstwol in pakje 3 stuks

  • Oliefris Polijstwol

Oliefris polijstwol in pakje 3 stuks

Oliefris Polijstwol is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met Oliefris producten. De Polijstwol veroorzaakt geen krassen op uw parket en wordt toegepast op watervlekken, roestplekken en andere beschadiging op uw oppervlak. Het is geschikt voor Oliefris Onderhoudsolie. U kunt hiermee het oppervlakte oprossen totdat de vlek is vermindert of verdwenen.

7 op voorraad

3,95

Product Description

Oliefris Polijstwol toepassing

Oliefris Polijstwol is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met Oliefris producten. De Polijstwol veroorzaakt geen krassen op uw parket en wordt toegepast op watervlekken, roestplekken en andere beschadiging op uw oppervlak. Het is geschikt voor Oliefris Onderhoudsolie. U kunt hiermee het oppervlakte oprossen totdat de vlek is vermindert of verdwenen. Het zal uw parket niet beschadigen, het oxideert niet en geeft geen krassen. Na de het oprossen brengt u hiermee de Oliefris Onderhoudsolie aan waarna u het enkele minuten later droog wrijft met de Oliefris Droogwrijfdoeken. U kunt uiteraard deze behandeling herhalen als het resultaat niet voldoende is.

Oliefris Polijstwol gebruiksaanwijzing

Bewerk de vlekken eerst droog met de Polijstwol en brengt vervolgens Oliefris Onderhoudsolie aan op uw vloer. Wrijf dan weer de Polijstwol er over heen en laat het enkele minuten inwerken. Ten slotte het restant verwijderen met een droogwrijfdoek. Bent u niet tevreden met het resultaat, herhaal de behandeling dan. Kort na behandeling van uw vloer zal er kleurverschil ontstaan, dit kleurverschil zal na een tijdje verdwijnen.

Oliefris Polijstwol eigenschappen

Oliefris Polijstwol is verkrijgbaar: per 3 stuks

Toepassen Oliefris Concept

Bekijk in onderstaande video hoe het oliefris concept toe te passen is als consument en professional met betrekking tot het onderhoud van uw houten vloer.

 

Additional Information

Merk

oliefris