Oliefris Droogwrijfdoek 5 stuks

  • Oliefris droogwrijfdoek

Oliefris Droogwrijfdoek 5 stuks

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

De Oliefris Droogwrijfdoek neemt optimaal op en zorgt er voor dat u een maximaal eindresultaat kunt behalen met uw onderhoudsmiddel naar keuze. U gebruikt de droogwrijfdoek bijvoorbeeld in combinatie met Oliefris, de droogwrijfdoek wordt na behandeling op de grond geplaatst om het bewerkte oppervlak droog te wrijven, zodat de vloer een egale uitstraling krijgt.

6,45

Product Description

Oliefris Droogwrijfdoek toepassing

De Oliefris Droogwrijfdoek neemt optimaal op en zorgt er voor dat u een maximaal eindresultaat kunt behalen met uw onderhoudsmiddel naar keuze. U gebruikt de droogwrijfdoek bijvoorbeeld in combinatie met Oliefris, de droogwrijfdoek wordt na behandeling op de grond geplaatst om het bewerkte oppervlak droog te wrijven, zodat de vloer een egale uitstraling krijgt. De doeken zijn gemakkelijk te vervangen. De gebruikte droogwrijfdoeken hebben het gevaar om uit zichzelf te ontbranden. Dit kunt u voorkomen door deze luchtdicht op te bergen of te bewaren onder water. U kunt de doeken wegbrengen bij uw gemeentelijke afvaldepot.

Oliefris Droogwrijfdoek gebruiksaanwijzing

Gebruik de Droogwrijfdoeken als laatste handeling voor uw behandelde vloer. Nadat er Oliefris is aangerbacht en verdeeld is met een beige piccopad, wordt de droogwrijfdoek op de grond geplaatst. Vervolgens het oppervlak droogwrijven net zolang tot de vloer een egale uitstraling krijgt. Als de doek gaat opstropen raden wij u aan een nieuwe te gebruiken.

Oliefris Droogwrijfdoek eigenschappen

Oliefris Droogwrijfdoek is verkrijgbaar in: 40×40 cm

Toepassen Oliefris Concept

Bekijk in onderstaande video hoe het oliefris concept toe te passen is als consument en professional met betrekking tot het onderhoud van uw houten vloer.

 

Additional Information

Merk

oliefris

Levertijd

Binnen 3 werkdagen