Lecol Vloeibare Was 1L

Lecol Vloeibare Was 1L

De Lecol Vloeibare Was is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddelen, zoals parket- en andere houten vloeren, linoleum en steenhout.

Wissen

Vanaf: 12,45

Product Description

Lecol Vloeibare Was beschrijving

De Lecol Vloeibare Was is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddelen, zoals parket- en andere houten vloeren, linoleum en steenhout. Lecol Vloeibare Was is beschikbaar in de varianten geel, wit en bruin. De bruine was geeft uw vloer een donkere tint. Na behandeling van uw vloer met Lecol Vloeibare Was is uw vloer volop belastbaar en heeft het een mooie hoogwaardige glans.

Lecol Vloeibare Was gebruiksaanwijzing

Voordat u de Lecol Vloeibare Was opbrengt, dient de vloer eerst grondig schoon gemaakt te worden, zodat deze helemaal vuil-, vet- en vlekvrij is. U brengt de was aan op een droge vloer met een doek, verstuiver of een speciale wasverdeler. De Lecol Vloeibare Was goed uitwrijven met een doek en circa 20 minuten laten drogen. Stevig boenen met boenblok of boenmachine. U weet wanneer de parketvloer aan een nieuwe laag was toe is, als u op de vloer wrijft met een doek, en er geen glans ontstaat. Na een wasbeurt is uw vloer weer mooi glanzend en goed geïsoleerd. Bij gebruik van dit product ontstaan licht ontvlambare dampen. Open vuur, roken en hete lampen worden daarom ook ten strengste afgeraden. Goede ventilatie in de ruimte is erg belangrijk. Daarnaast moeten elektrische apparaten die heet worden als ze aanstaan, op tijd uitgeschakeld worden zodat ze koud zijn als u de Lecol Vloeibare Was gaat gebruiken. Buiten bereik van kinderen houden. Het is belangrijk dat u voorzichtig bent met het vernietigen van gebruikte doeken of pads.

Lecol Vloeibare Was eigenschappen

De Lecol Vloeibare Was is verkrijgbaar in: 1 liter
De Lecol Vloeibare Was is verkrijgbaar in de kleuren: bruin en geel
Verbruik: 80 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol Vloeibare Was.
Veiligheidsblad voor de Lecol Vloeibare Was.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

80m2 p/950ml

Droogtijd

30 minuten

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Was