Lecol VL96 olie Accent Color 0,75L

Lecol VL96 olie Accent Color 0,75L

Let op: merkverandering

Zie productbeschrijving voor meer informatie of neem contact op.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Product Description

HETZELFDE PRODUCT IN EEN NIEUW JASJE

Dit vertrouwde Lecol product wordt sinds kort geleverd onder het merk Loba en is voorzien van een nieuwe productverpakking. Concreet houdt dit in dat het uiterlijk van het product en de breedte in varianten is veranderd. Deze verandering van merk doet niets af aan de kwaliteit van het product. Heeft u alsnog vragen over dit product, neem dan gerust contact op.

 

De vernieuwde versie van de kleur licht antiek is antique oak. De kleuren Amerikaans notendonker antiekdubbel gerookt en kersen worden niet langer geproduceerd.

Kijk voor meer informatie over de productnaamveranderingen op de Lecol artikelwijzer.

 


Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color beschrijving

Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color wordt gebruikt om uw onbehandelde vloer oplosmiddelarm te impregneren. Als uw vloer intensief belopen wordt, dan raden wij u aan om Lecol Balsem OH38 te gebruiken. Een extra pluspunt hiervan is dat de vloer makkelijker te behandelen is met was.

Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color gebruiksaanwijzing

Het is belangrijk dat u de Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color goed schud voor gebruik, en de vloer voor behandeling goed schoonmaakt en reinigt. De Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color in 1 laag opbrengen. De droogtijd per laag is ongeveer 15 minuten. Na 30 minuten kan de vloer bewerkt worden met een éénschijfmachine voorzien van een rode pad. Last van overtollig materiaal op de vloer? Dan kan u dit verwijderen met de witte pad. Laat u het overtollige materiaal op de vloer zitten, dan zorgt dit helaas voor een onregelmatig oppervlak van de vloer. Het is mogelijk om de vloer na 24 uur droogtijd een waxlaag aan te brengen zoals Lecol Power Wax OH35 of Lecol StepStop OH36. Alle Lecol producten dienen in originele verpakking gesloten bewaard gehouden te worden. buiten bereik van kinderen en vorst houden, niet door de afvoer laten verdwijnen en door de drogende oliën ontstaat het gevaar van zelfontbranding. Om die reden moeten gebruikte materialen onder water bewaard worden of in de buitenlucht laten drogen. Bij de ideale omstandigheden (ruimte op kamertemperatuur; luchtvochtigheid 65%) droogt Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color in ongeveer 24 uur op. De volledige doorharding is na 3 weken. Binnen deze 3 weken mogen er geen kleden op de vloer liggen en mag de vloer ook niet vochtig afgenomen worden.U kan uw gebruikte gereedschap reinigen met Lecol Wax Remover OH34.

Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color eigenschappen

Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color is verkrijgbaar in: 0,75 liter
Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color is verkrijgbaar in de kleuren: wengé, teak, licht antiek, kersen, kalkgrijs, grijs, eiken donker, dubbel gerookt, donker antiek en amerikaans noten.
Verbruik: 30 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Lecol VL96 Impregneerolie Accent Color.

Additional Information

Merk

Lecol

Verbruik

30m2 p/l

Droogtijd

24 uur

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Olie