Floorservice Floorboy Boenmachine XL300

Floorservice Floorboy Boenmachine XL300

 Floorboy XL300     Exl. Boenpads

De Floorboy XL300 is geschikt voor professioneel en huishoudelijk gebruik voor het reinigen, inoliën van o.a. Floorservice® Onderhoudsolie, licht polijsten, strippen en boenen van alle harde
vloeren. Kortom deze boenmachine is multifunctioneel te gebruiken.

1 op voorraad

311,95

Product Description

Floorservice Floorboy XL300 beschrijving

De Floorservice Floorboy XL300 is geschikt voor professioneel en huishoudelijk gebruik voor het reinigen, inoliën van o.a. Floorservice® Onderhoudsolie, licht polijsten, strippen en boenen van alle hardevloeren. Kortom deze reinigingsmachine is multifunctioneel te gebruiken.

Floorservice Floorboy XL300 gebruiksaanwijzing

De AAN/UIT schakelaar bevindt zich in de handgreep. De machine is tijdens het bedienen gemakkelijk aan / uit te zetten. Monteer de gewenste padhouder of borstel en let erop, dat de schakelaar op UIT staat voordat de stekker in het stopcontact gestoken wordt. Houd de handgreep tijdens het aanzetten met beide handen vast. Beweeg meermaals met de machine heen en weer. Om brandgevaar, elektrische schokken of verwondingen te vermijden, dienen de algemene veiligheidsinstructies in acht genomen te worden (zie technische informatie Floorboy XL300). Zorg ervoor als u aan het boenen bent met de Flooservice XL300 dat overtollige olie verwijder wordt. Door middel van het gebruik van verschillende pads kunt u verschillende werkzaam heden uit voeren. Mocht u tijdens het gebruik of voor gebruik nog vragen hebben over de Floorboy kunt u altijd bellen of mailen voor advies.

Floorservice Floorboy XL300 eigenschappen

De Floorboy is een éénschijfsmachine.
Aandrijfschijf voor 12 of 13 inch. pads (33 centimeter).
Aandrijfschijf geschikt voor alle kleuren pads.
Gewicht: 13,9 kilogram.
Kabellengte: 6 meter.

Aanvullende informatie

Technische gegevens van de Floorservice Floorboy XL300.
Handleiding van de Floorservice Floorboy XL300.

Additional Information

Merk

Floorservice, boenmachines

Productsoorten

Hardwax

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis