Dumby Reiniger Lak

Dumby Reiniger Lak

Dumby Reiniger Lak is een hoogwaardig geconcentreerd reinigingsmiddel geschikt om uw gelakte houten vloer regelmatig te reinigen. Dit product ontdoet uw vloer van vlekken en vuil. Bovendien is dit product licht geparfumeerd.

9 op voorraad

5,50

Product Description

Dumby Reiniger Lak toepassing

Voorheen was dit Dumby Geel Reiniger Lak. Dumby Reiniger Lak is een hoogwaardig geconcentreerd reinigingsmiddel geschikt om uw gelakte houten vloer regelmatig te reinigen. Dit product ontdoet uw vloer van vlekken en vuil. Bovendien is dit product licht geparfumeerd.

Dumby Reiniger Lak gebruiksaanwijzing

U voegt een half kopje Dumby Reinger Lak toe aan een emmer met 10 liter lauw water. Is uw vloer sterk vervuild, dan dient u een hogere concentratie te gebruiken. Gebruik voor het aanbrengen van dit product een goed uitgewrongen dumby reinigingsmop en laat de vloer drogen. Hou de mop goed schoon door deze regelmatig schoon te spoelen. Indien de polishlaag van uw vloer haar glans verliest, is het raadzaam deze te behandelen met Dumby polish voor gelakte houten vloeren. Gebruik voor het verwijderen van de oude polishlaag uitsluitend Dumby intensiefreiniger voor gelakte houten vloeren. Gebruiksaanwijzing van beide producten vindt u op de verpakkingen of op onze website. De verpakking van dit product bevat een kinderveilige sluiting, maar dan alsnog buiten bereik van kinderen houden.

Dumby Reiniger Lak eigenschappen

Dumby Reiniger Lak is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbruik: 40 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Dumby

Productsoorten

Lak, Onderhoud Lak