Dumby Onderhoudsolie

Dumby Onderhoudsolie

Dumby Onderhoudsolie toepassing Dumby Onderhoudsolie wordt gebruikt op alle geoliede houten vloeren om uw vloer mooi te houden. Om de optimale Lees meer…
Wissen

22,70 15,90

Product Description

Dumby Onderhoudsolie toepassing

Dumby Onderhoudsolie wordt gebruikt op alle geoliede houten vloeren om uw vloer mooi te houden. Om de optimale conditie van uw vloer intact te houden, raden wij u aan om dit onderhoudsmiddel twee keer per jaar te gebruiken. U gebruikt dit onderhoudsmiddel altijd in combinatie met Dumby Intensiefreiniger, ook bij ons verkrijgbaar.

Dumby Onderhoudsolie gebruiksaanwijzing

Voor u uw vloer gaat behandelen met Dumby Onderhoudsolie wit, dient het te bewerken oppervlak grondig gereinigd te worden met behulp van Dumby Intensiefreiniger. Dit onderhoudsmiddel verwijdert ieder soort stof en vet. Vervolgens de vloer 24 uur laten drogen en Dumby Onderhoudsolie goed schudden voor gebruik. Masseer de onderhoudsolie in de vloer met behulp van een polishmop of een pluisvrije doek, wrijf net zo lang door totdat u een matglanzend resultaat krijgt. Uw vloer is na 24 uur volledig uitgehard. Waarschuwing: De gebruikte doeken onder water bewaren i.v.m. risico op zelfontvlamming.

Dumby Onderhoudsolie eigenschappen

Dumby Onderhoudsolie is verkrijgbaar in: 1 liter.
Dumby Onderhoudsolie is verkrijgbaar in de kleur: wit.
Verbruik: 50 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Dumby

Kleur

1-liter, Naturel, Wit