Bona Tegel en Laminaat Polish 1L

  • Bona tegel en laminaat polish

Bona Tegel en Laminaat Polish 1L

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Bona Tegel & Laminaat Polish is een kant-en-klaar product dat een glanzende beschermlaag geeft aan vloeren met een hard oppervlak, zoals laminaatvloeren, vinyl, linoleum, ongeglazuurde tegels (keramiek, tegels), steen en gepolijst marmer. Het herstelt de glans en biedt bescherming tegen slijtage.

1 op voorraad

13,25

Product Description

Bona Tegel en Laminaat Polish beschrijving

Bona Tegel & Laminaat Polish is een kant-en-klaar product dat een glanzende beschermlaag geeft aan vloeren met een hard oppervlak, zoals laminaatvloeren, vinyl, linoleum, ongeglazuurde tegels (keramiek, tegels), steen en gepolijst marmer. Het herstelt de glans en biedt bescherming tegen slijtage en is eenvoudig in gebruik.

Bona Tegel en Laminaat Polish gebruiksaanwijzing

Test altijd de hechting en de gewenste resultaten op de vloeren voorafgaand aan het gebruik. Niet gebruiken op vloeren die met was of olie zijn behandeld. Zorg voor een normale kamertemperatuur van 18-25 °C. Giet de Bona Tegel en Laminaat Polish in een golvende lijn op een klein gedeelte van de vloer. Verspreid de Bona Tegel en Laminaat Polish met een Bona Mop plus applicator Pad. Behandel de hele vloer totdat de hele vloer is behandeld. De vloer is na 2 uur weer licht beloopbaar, maar vermijd druk loopverkeer. Meubels en tapijten kunnen worden teruggeplaatst na circa 12 uur.

Bona Tegel en Laminaat Polish eigenschappen

Bona Tegel en Laminaat Polish is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbuik: 50 m2/l.

Aanvullende informatie

Gebruiks aanwijzing voor de Bona tegel en laminaat polish.

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

50m2 p/l

Droogtijd

30 – 60 minuten

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Lak