Bona Soap

Bona Soap

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Bona soap is een natuurlijke zeep voor verwijdering van vuil en vlekken op geoliede houten vloeren. Een speciale formule die het mogelijk maakt de zeep wekelijks te gebruiken voor het behoud van een goede conditie van uw vloer.

Wissen

Vanaf: 22,95

Product Description

Bona Soap beschrijving

Bona soap is een natuurlijke zeep voor verwijdering van vuil en vlekken op geoliede houten vloeren. Een speciale formule die het mogelijk maakt de zeep wekelijks te gebruiken voor het behoud van een goede conditie van uw vloer. De reinigingszeep van Bona voedt het oppervlak en laat een dunne film achter die gepolijst kan worden voor meer glans. Zowel geschikt voor woningen als voor commerciële gebouwen

Bona Soap gebruiksaanwijzing

Voorbereiding: verwijder stof met een stofzuiger, bezem of een ander droge reinigingsmethode. De fles of can goed schudden en 0.2 liter Bona Soap oplossen in 10 liter water. Met de houtnerf mee schoonmaken met een uitgewrongen doek, mop o.i.d. Voor sterk verontreinigde vloeren een boenmachine gebruiken. N.B. De vloer mag niet nat zijn, slechts vochtig om te voorkomen dat het hout wordt aangetast. Voor een glanzend oppervlak, de vloer droog boenen. Voor een optimaal resultaat een boenmachine met rode of witte pad gebruiken (300 omw./min.). Belangrijk! Bij gebruik van Bona Craft Oil is het noodzaak om een paar dagen tot een week te wachten met het reinigen van uw vloer in combinatie met Bona Soap. Geoliede houten vloeren moeten regelmatig worden onderhouden om hun langdurige schoonheid te verzekeren. De Bona reinigings- en onderhoudsoplossingen zijn speciaal ontwikkeld met lage VOS eigenschappen voor een veiligere werkomgeving en een betere luchtkwaliteit binnenshuis.

Bona Soap eigenschappen

Bona Soap is verkrijgbaar in: 1 liter en 5 liter.
Verbruik 0.2L op 10l warm water per behandeling.

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Bona Soap.
Veiligheidsblad voor de Bona Soap.

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

0,2L per behandeling

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

Vloerafwerking

Olie