Bona Polish Remover 1L

  • Bona Remover

Bona Polish Remover 1L

Bona Remover is een geconcentreerd vloeibaar product. Met onze Bona Remover verwijdert u makkelijk polish van gelakte houten vloeren. Bona Remover is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van Bona Polish en Bona Freshen Up. U kunt de Bona Remover zowel in uw woning toepassen, als in openbare ruimtes. De Bona Remover is speciaal ontwikkeld voor afgelakte houten vloeren.

7 op voorraad

10,95

Product Description

Bona Polish Remover beschrijving

De Bona Polish remover is een geconcentreerd vloeibaar product waarmee u gemakkelijk en eenvoudig oude en vervuilende polishlagen van uw gelakte houten vloer verwijderd. Het product is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van de Bona Polish en Bona Freshen Up. U kunt de Bona polish Remover zowel in uw woning toepassen, als in openbare ruimtes. De Bona Remover is speciaal ontwikkeld voor afgelakte houten vloeren.  Ook andere polishen zijn uiteraard mogelijk. Wekelijks onderhoud doet u met Bona Cleaner of Bona Houten Vloer Reiniger. Tevens kunt u met de Bona Remover vlekken en strepen verwijderen van uw vloer.

Bona Polish Remover gebruiksaanwijzing

Voor het aanbrengen van de Bona Polish remover vermengd u 1 liter van het product met 5 liter water. U kunt de Bona Remover zowel handmatig, als machinaal aanbrengen. Handmatig: U brengt wat Bona Remover aan op een doek of spons en wrijft deze over de vloer. Laat het vervolgens 5 minuten intrekken en verschoon uw vloer hier na met water. Machinaal: U brengt wat Bona Remover aan op de vloer en verdeelt dit met een geschikte boenmachine. Laat het vervolgens ook 5 minuten intrekken en verschoon uw vloer hier na met water. Let op dat u niet te veel water gebruikt, om uitzetten van het hout te voorkomen! U kunt met 1x een 1 liter fles van Bona Remover ongeveer 4 keer per jaar uw vloer ermee behandelen.

Bona Polish Remover eigenschappen

Bona Remover is verkrijgbaar in: 1 liter.
Verbuik: 70m2 p/l

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing voor de Bona Polish Remover.

Additional Information

Merk

Bona

Verbruik

70m2 p/l

Droogtijd

N.v.t.

Levertijd

Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis

Vloerafwerking

Lak