Bona Prime Intense Grondlak 5L

  • Bona Intense

Bona Prime Intense Grondlak 5L

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Bona Prime Intense grondlak is een 1-component polyurethaan grondlak op waterbasis die kan worden gebruikt voor voor vloeren die worden afgewerkt met Bona watergedragen aflakproduct. De Bona Prime Intense grondlak geeft een intense kleur aan het hout en biedt een goed gevuld oppervlakte voor een sterke afwerking.

109,50

Product Description

Bona Prime Intense Grondlak beschrijving

Bona Prime Intense grondlak is een 1-component polyurethaan grondlak op waterbasis die kan worden gebruikt voor voor vloeren die worden afgewerkt met Bona watergedragen aflakproduct. De Bona Prime Intense grondlak geeft een intense kleur aan het hout en biedt een goed gevuld oppervlakte voor een sterke afwerking. De Bona Prime Intense grondlak kan worden gebruikt voor alle houtsoorten en geeft een diepere kleurweergave in tegenstelling tot de Bona Prime Classic grondlak die de neutrale kleur naar voren laat komen.

Bona Prime Intense Grondlak gebruiksaanwijzing

Voordat u de Bona Prime Intense grondlak aanbrengt is het belangrijk dat de vloer voldoende is geaclymatiseerd. Het te behandelen oppervlakte moet volledig zijn kaalgeschuurd, droog, stofvrij en vetvrij zijn. Voor de laatste schuurgang kunt u een schuurgaas P120 gebruiken. Door de korte droogtijd van ca 1/2 uur van de Bona Prime Intense grondlak is deze ideaal te gebruiken in situaties waar de vloer snel moet worden afgelakt. De optimale conditie is een temperatuur tussen de 18-22C en de luchtvochtigheid tussen de 40-60%  Breng het product aan zonder dikteverschillen, u kunt hiervoor een lakroller of kwast gebruiken. De uiterste minimumtemperatuur bij het aanbrengen is 13C. Na het aanbrengen van de Bona Prime Intense grondlak dient de vloer altijd te worden gewerkt met een aflaklaag zoals de Bona Mega of de Bona Traffic HD. houdbaarheid: 1 jaar na productiedatum opslag: min. temp 5C / max. temp 25C. Droogtijd 1-2 uur bij 20C / 60% r.v. Type: 1-component watergedragen polyurethaan grondlak. Vaste stofgehalte: ca 32%

Bona Prime Intense Grondlak eigenschappen

Bona Prime Intense Grondlak is verkrijgbaar in: 5 liter.
Verbruik: 8 – 10 m2 / 1l.

Additional Information

Merk

Bona

Levertijd

Binnen 3 werkdagen